Fellow Vaatchirurgie (0,8-1,0 fte)

Afdeling

Chirurgie

Werkomgeving

Het aandachtsgebied vaatchirurgie maakt integraal deel uit van de afdeling Chirurgie. De vaatchirurgen werken in hecht teamverband waarbij alle aspecten van de moderne vaatchirurgie zijn vertegenwoordigd. Het team heeft een belangrijke expertise opgebouwd in de endovasculaire behandeltechnieken. Mede hierdoor functioneert het aandachtsgebied vaatchirurgie als het topreferentiecentrum voor de drie noordelijke provincies. De vasculaire onderzoekslijn excelleert in fundamenteel en klinisch onderzoek en biedt ruimte voor verdere uitbreiding.

Er bestaat een nauwe samenwerking met het OZG, waarbij vaatchirurgen op beide locaties werkzaam zijn. De nieuwe collega zal een aanstelling krijgen bij de vaatchirurgie in het UMCG en werkzaamheden verrichten op de OK, polikliniek en verpleegafdeling.

Functiebeschrijving

In teamverband draagt u bij aan integrale zorg voor de vaatchirurgische patiënt. De focus ligt op additionele opleiding m.b.t. complexere (endovasculaire) vaatchirurgie, bovenop de reeds opgedane ervaring in de differentiatie vaatchirurgie als onderdeel van de opleiding tot chirurg.

Wat vragen wij

- U bent ingeschreven in het specialistenregister als chirurg (of bijna klaar met de opleiding tot chirurg met als differentiatie vaatchirurgie).
- U bent een teamspeler.
- U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een aanstelling voor de periode van 1 juni tot 1 december 2019.

Voor deze functie is de honoreringsregeling voor medisch specialisten van toepassing en bedraagt maximaal € 6.964,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dhr. prof. dr. C.J. Zeebregts, medisch hoofd Vaatchirurgie telefoonnummer (050) 361 3382

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 28 mei 2019. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier