Gediplomeerd laboranten Klinische Neurofysiologie (32-36 uur)

Afdeling

Neurologie

Werkomgeving

De afdeling Klinische Neurofysiologie (KNF) van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is een dynamische afdeling. Er vindt een grote veelzijdigheid aan KNF-onderzoeken plaats. Op de afdeling KNF zijn 12 laboranten werkzaam (ca 9,5 fte). Daarnaast maken neurofysiologen, arts-assistenten, medewerkers medische administratie, een planner, een biomedisch informaticus, een technicus, een physician assistent, een zorgassistent en een leidinggevende deel uit van deze afdeling.

Functiebeschrijving

Zelfstandig en in samenwerking met collega-laborant of klinisch neurofysioloog, uitvoeren, interpreteren, uitwerken en verslag leggen van diverse KNF-onderzoeken, zoals: EEG (oa 24-uurs registraties), EMG, EP’s, TCD/Duplexonderzoek, tremorregistratie, spier- en zenuwecho’s en monitoring tijdens operaties (IONM). De onderzoeken vinden plaats op de afdeling KNF of de klinische afdelingen (verpleegafdeling, IC of OK).
- U heeft ideeën over de ontwikkeling van het beleid op de afdeling.
- U neemt deel aan onderzoeken of projecten.
- U neemt deel aan werkgroepen.
- U werkt volgens rooster.
- U bent bereid u op termijn verder te specialiseren in één van de aandachtsgebieden van de afdeling (bijv. research, onderwijs, IONM, bewegingsstoornissen).
- U neemt deel aan wekelijks onderwijs en volgt landelijke nascholingsevenementen.

Wat vragen wij

- Een diploma Laborant Klinische Neurofysiologie of diploma Biometrie
- Zowel zelfstandig als in een team goed kunnen functioneren
- Enthousiasme, collegialiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid
- Goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen
- Technisch inzicht en vaardig in het werken met computers
- Bereidheid tot het draaien van bereikbaarheidsdiensten

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Uw salaris bedraagt maximaal € 3.508,- bruto per maand (schaal 8) afhankelijk van opleiding en relevante ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarbij ontvangt u een bindingspremie van 10% (naar rato) na twee jaar. Ook biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:
- mw. E. Siero, bedrijfsvoerend laborant KNF, tel. (050) 361 2425 of (050) 361 6161 en vragen naar zoemer 77582
- dhr. J.W. Elting, medisch hoofd KNF, tel. (050) 361 2425

Meer informatie


Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Korte impressie van het UMCG
Welkom in Groningen

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Meteen na het verzenden wordt een standaard ontvangstbevestiging gemaild met informatie die niet relevant is voor deze vacature, want genoemde uiterste reactiedatum is niet van toepassing op deze vacature. Dit is een doorlopende vacature die steeds wordt verlengd en uw reactie wordt direct in behandeling genomen.

Digitaal sollicitatieformulier