Fellow Vaatchirurgie (0.8-1 fte)

Afdeling

Chirurgie

Werkomgeving

Het aandachtsgebied vaatchirurgie maakt integraal deel uit van de afdeling Chirurgie. De vaatchirurgen werken in hecht teamverband, waarbij alle aspecten van de moderne vaatchirurgie zijn vertegenwoordigd. Het team heeft een belangrijke expertise opgebouwd in de endovasculaire behandeltechnieken. Mede hierdoor functioneert het aandachtsgebied vaatchirurgie als het topreferentiecentrum voor de drie noordelijke provincies. De vasculaire onderzoekslijn excelleert in fundamenteel en klinisch onderzoek en biedt ruimte voor verdere uitbreiding.
Er bestaat een nauwe samenwerking met het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG), waarbij er vijf vaatchirurgen fulltime werkzaam zijn in het UMCG, een vaatchirurg deels in het UMCG en OZG, en een vaatchirurg fullime in het OZG.
De nieuwe collega zal een aanstelling krijgen bij de vaatchirurgie in het UMCG, en werkzaamheden verrichten op de OK, polikliniek en verpleegafdeling.

Functiebeschrijving

In teamverband draagt u bij aan integrale zorg voor de vaatchirurgische patiënt. De focus ligt op additionele opleiding m.b.t. complexere (endovasculaire) vaatchirurgie, bovenop de reeds opgedane ervaring in de differentiatie vaatchirurgie als onderdeel van de opleiding tot chirurg.

Wat vragen wij

- U bent ingeschreven in het specialistenregister als chirurg (of bijna klaar met de opleiding tot chirurg met als differentiatie vaatchirurgie).
- U bent een teamspeler.
- U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een aanstelling voor een jaar.
Voor deze functie is de honoreringsregeling voor medisch specialisten van toepassing en bedraagt maximaal € 6.794,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dhr. prof. dr. C.J. Zeebregts, medisch hoofd Vaatchirurgie telefoonnummer (050) 361 3382

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Chirurgie
Welkom in Groningen
Over het UMCG

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing op deze vacature. De vacature blijft op de website staan totdat de vacature is vervuld.

Digitaal sollicitatieformulier