AIOS revalidatiegeneeskunde

Afdeling

Centrum voor Revalidatie, afdeling Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

De afdeling Revalidatiegeneeskunde is onderdeel van het Centrum voor Revalidatie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en richt zich naast diagnostiek en behandeling van patiënten op onderwijs en onderzoek op het gebied van de Revalidatiegeneeskunde. De afdeling bestaat uit twee locaties: Beatrixoord in Haren en locatie Groningen in het UMCG.

De verschillende disciplines van de afdeling Revalidatiegeneeskunde werken intensief met elkaar samen. De afdeling Revalidatiegeneeskunde werkt binnen het universitaire opleidingscircuit Revalidatiegeneeskunde Groningen samen met Revalidatie Friesland. Deze sollicitatieprocedure gaat over 1 opleidingsplaats in 2018 (begin/medio 2018).

Functiebeschrijving

- U wordt bij gebleken geschiktheid arts in opleiding tot specialist (AIOS) Revalidatiegeneeskunde.
- U neemt, naast uw taken in de patiëntenzorg, actief deel aan het cursorisch onderwijs zoals dat landelijk en in het circuit gegeven wordt.
- U participeert in bereikbaarheidsdiensten.
- U verricht wetenschappelijk onderzoek binnen één van de speerpunten van de afdeling Revalidatiegeneeskunde.

Wat vragen wij

- Het diploma basisarts (BIG geregistreerd).
- Interesse in en affiniteit met revalidatiegeneeskunde.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een functie met een aanstellingspercentage van 90%
Uw salaris bedraagt maximaal € 4.601, - bruto per maand (schaal 11A) op basis van een fulltime dienstverband. De aanstellingsduur is gelijk aan de duur van de opleiding.
Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

mw. prof. dr. C.K. van der Sluis, opleider telefoonnummer (050) 361 3651

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Centrum voor Revalidatie
AIOS in het UMCG
Informatie Groningen

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 7 januari 2018. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 januari 2018.

Digitaal sollicitatieformulier