Physician Assistant Anesthesiologie Pijncentrum (36 uur)

Afdeling

Anesthesiologie Pijncentrum, locatie Beatrixoord

Werkomgeving

Het Anesthesiologie Pijncentrum (APC) is onderdeel van de afdeling Anesthesiologie. Het APC richt zich op patiënten met acute therapieresistente pijn, patiënten met complexe chronische pijn en patiënten met oncologische pijn. Als Phycisian Assistent werk je binnen het APC in multidisciplinair verband samen met medisch (pijn)specialisten, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, een psycholoog en een fysiotherapeut.

Het APC is gevestigd in UMCG Beatrixoord te Haren. Deze locatie biedt voor meerdere faciliteiten uit het UMCG onderdak en heeft een open en inspirerende sfeer. Hier werken 650 mensen samen aan topreferente patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek.

Naast het Anesthesiologie Pijncentrum is ook het Pijnrevalidatieteam (onderdeel van het Centrum voor Revalidatie), het Bekkenpijncentrum en het Wervelkolomcentrum in Beatrixoord gehuisvest. Momenteel wordt met deze faciliteiten, in samenwerking met het regionaal netwerk chronische pijn, toegewerkt naar gemeenschappelijke zorgproducten waardoor patiënten met chronische pijn zo efficiënt en doelmatig mogelijk behandeld kunnen worden.

We zijn op zoek naar een daadkrachtige, proactieve en op samenwerking gerichte Physician Assistent die, naast de reguliere werkzaamheden voor het Anesthesiologie Pijncentrum, de zorg binnen dit centrum verder wil professionaliseren en daarbij vorm wil geven aan belangrijke speerpunten zoals kwaliteit en veiligheid, onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en de verdere ontwikkeling van de samenwerking tussen het anesthesiologie pijncentrum en andere relevante zorgverleners binnen en buiten het UMCG.

Functiebeschrijving

- Je onderzoekt, behandelt en begeleidt patiënten met acute en chronische pijn.
- Je verzorgt de patiënten triage.
- Je stelt een pijndiagnose vast, zo nodig in samenspraak met de medisch pijnspecialist.
- Je geeft informatie en voorlichting aan patiënten over hun pijnklacht, ook in relatie tot medische zorg, behandelingen en preventiemogelijkheden.
- Je stelt in overleg met de patiënt haalbare doelen vast.
- Je coördineert, gericht op de patiënt, als casemanager de medische (na)zorg tussen de verschillende disciplines van het multidisciplinaire team en andere zorgverleners.
- Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het APC op het gebied van patiëntenzorg, ketenzorg, onderwijs en (wetenschappelijk) onderzoek.

Wat vragen wij

- Je hebt een afgeronde masteropleiding tot physician assistant.
- Je kunt zowel zelfstandig als in interdisciplinair teamverband werken.
- Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je hebt een initiatiefrijke en flexibele instelling.
- Je hebt bij voorkeur ervaring en kennis op het gebied van pijn en pijnbehandeling.
- Je hebt bij voorkeur kennis op het gebied van houdings- en bewegingsapparaat.
- Je bent een positief ingestelde teamspeler, die gewend is de verbinding te zoeken met alle interne en externe samenwerkingspartijen, en graag een continue bijdrage levert aan kwaliteitsverbeteringen en zorgvernieuwingsprojecten.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een inspirerende omgeving die volop in ontwikkeling en beweging is, met ruimte om eigen ideeën vorm te geven en als ambassadeur anderen mee te krijgen bij het waarmaken van onze ambities. De aanstelling is voor 36 uur per week voor de duur van een jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.194 (schaal 10) bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dhr. H.H. Hagen, manager Pijnrevalidatie en Anesthesiologie Pijncentrum telefoonnummer (050) 361 7424 (secretariaat)

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 10 september 2017. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier