Arts-onderzoeker Cardiologie

Afdeling

Cardiologie

Werkomgeving

Wij zijn op zoek naar u! De afdeling Cardiologie van het UMCG zoekt een enthousiaste collega voor klinisch wetenschappelijk onderzoek naar een betere behandeling van boezemfibrilleren bij patiënten met en zonder hartfalen.
Door een betere behandeling van hart- en vaatziekten is de levensverwachting van patiënten met 5 jaar toegenomen. Ondanks dat kunnen hartpatiënten tegen vele andere complicaties aanlopen. Binnen de afdeling Cardiologie van het UMCG wordt veel onderzoek gedaan naar het verminderen van de risico’s die samengaan met hartziekten, met als speerpunt boezemfibrilleren.

Functiebeschrijving

U houdt zich bezig met klinisch wetenschappelijk onderzoek naar een betere behandeling van boezemfibrilleren bij patiënten met en zonder hartfalen. Dit is een groot probleem waar wij in het UMCG al meer dan 30 jaar zeer succesvol onderzoek naar doen.Voor patiënten met boezemfibrilleren is het te prefereren het sinusritme te herstellen. Dit is niet gemakkelijk. Binnen het gerandomiseerde multicenter RACE 3 onderzoek bestuderen wij een nieuwe strategie teneinde meer succesvol het goede ritme te herstellen en te behouden. Dit zal uw promotieonderzoek worden. De aanstelling is voor 4 jaar.
Als uw promotieonderzoek succesvol verloopt wordt na 6-12 maanden beslist of u in aanmerking kan komen voor een opleidingsplaats cardiologie. Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar een afgestudeerde arts die belangstelling heeft voor wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij

- U bent in het bezit van het diploma basisarts.
- U bent enthousiast en een teamspeler en bovenal hebt u wetenschappelijke interesse.
- U werkt nauwkeurig.
- U heeft goede communicatieve vaardigheden.
- U heeft doorzettingsvermogen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het salaris bedraagt maximaal € 4.194,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:
mw. prof. dr. I.C. van Gelder, cardioloog, telefoon (050) 361 13 27 (secretariaat)
dhr. dr. M. Rienstra, cardioloog, telefoon (050) 361 2355 (secretariaat)

Meer informatie

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 13 augustus 2017. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier