Promovendus met aansluitend AIOS opleidingsplaats Keel-, Neus- en Oorheelkunde

Afdeling

Keel-Neus-Oorheelkunde

Werkomgeving

De vacature betreft het promotietraject ‘Patient related outcome measures and histopathological characteristics in head and neck cancer ’

De afdeling en zorgfaciliteit Keel-, Neus- en Oorheelkunde van het UMC Groningen verricht de klinische zorg, het onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de keel-, neus- en oorheelkunde, en heelkunde van het hoofd-halsgebied. De afdeling heeft een bijzondere betekenis als topreferentiecentrum. Een grote verscheidenheid aan activiteiten wordt uitgeoefend binnen:
- de algemene Keel-, Neus- en Oorheelkunde
- het Universitair Audiologisch Centrum
- diverse multidisciplinaire werkgroepen: hoofd-halsoncologie, schedelbasischirurgie, schisis, trachea-interventie, genetica, tinnitus en cochleaire implantatie en communicatie stoornissen bij kinderen.

Het wetenschappelijk onderzoek op de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde richt zich op het onderzoeksprogramma Healthy Ageing and Communication. Belangrijke onderzoeksgebieden zijn hoofd-halsoncologie, voorste schedelbasis, tinnitus en cochleaire implantatie.

Functiebeschrijving

- U voert twee jaar lang een promotieonderzoek uit en volgt daarna de opleiding tot medisch specialist. Tijdens de opleiding wordt het promotietraject afgerond.
- Bij gebleken voldoende competenties in het eerste jaar (voorwaarden AGIKO-traject) volgt doorstroming naar het tweede jaar van het promotietraject. Aansluitend volgt de opleiding tot medisch specialist KNO.
- Uw wetenschappelijk project valt in het onderzoeksprogramma van de afdeling KNO: Healthy Ageing and Communication.

Wat vragen wij

- U beschikt over het diploma basisarts.
- U heeft affiniteit met keel-, neus- en oorheelkunde.
- U heeft aantoonbare belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek.
- U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
- U bent voortvarend, innovatief, kritisch, nieuwsgierig, enthousiast en motiverend.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Medewerkers werkzaam in de directe patiëntenzorg worden gevraagd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij

Het betreft een aanstelling voor 36 uur (78%) voor de duur van 2 jaar. Uw salaris bedraagt maximaal € 4.576,- bruto per maand (schaal 11A), afhankelijk van opleiding en relevante ervaring en op basis van een fulltime dienstverband (46-urige werkweek). Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Datum indiensttreding: 1 november 2017.
Het UMCG is een opleidingsziekenhuis voor alle erkende opleidingen tot medisch specialist.

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
Dhr. prof. dr. B.F.A.M. van der Laan, afdelingshoofd Keel-, Neus- en Oorheelkunde, telefoon (050) 361 25 40
Dhr. prof. dr. E. Schuuring, hoogleraar moleculaire oncologische pathologie, telefoon (050) 361 96 23

Meer informatie

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 2 juli 2017. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 21 augustus 2017

Digitaal sollicitatieformulier