Instrumentatietechnicus (32 uur)

Afdeling

Medische Techniek

Werkomgeving

De afdeling Medische Technologie van het UMCG bestaat uit meerdere compacte teams die dagelijks zorg dragen voor het onderhoud en de ondersteuning bij gebruik van medische apparatuur in de directe patiëntenzorg. Binnen het team Laboratorium en Sterilisatie Apparatuur is een vacature ontstaan voor een instrumentatietechnicus voor 32 uur per week.

Functiebeschrijving

U bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van apparatuur binnen het aangewezen aandachtsgebied. U voert aan de hand van protocollen, onderhoud, calibraties, overnametests, kwaliteits- en veiligheidsmetingen uit. Ook geeft u instructie aan gebruikers van apparatuur. U werkt nauw samen binnen het team en draagt een gedeelde verantwoordelijkheid voor een minimale bezetting op de werkvloer. Daarnaast kan uw advies gewenst zijn bij de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Wat vragen wij

- Een enthousiast startende instrumentatietechnicus op MBO- niveau, Elektronica of Mechatronica, bij voorkeur met kennis en affiniteit op ICT gebied .
- U bent bereid zo nodig aanvullende technische, medisch technisch en apparatuur gerichte trainingen te volgen.
- U bent flexibel en werkt servicegericht.
- U kunt zelfstandig werken, maar beschikt ook over goede communicatieve vaardigheden om in teamverband te werken.
- U bent bereid mee te draaien in bereikbaarheidsdiensten.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Medewerkers werkzaam in de directe patiëntenzorg worden gevraagd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij

Het betreft een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 2.980,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. Bij voldoende kennis en ervaring kan je doorgroeien naar de functie van Eerste instrumentatietechnicus. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dhr. J.K. Hut, eerste instrumentatietechnicus telefoonnummer 06 316 23527

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Over het UMCG
Welkom in Groningen

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 25 juni 2017. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier