Tandartsdocenten (minimaal 16 uur)

Afdeling

Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde

Werkomgeving

Het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) van het UMCG zoekt ambitieuze en enthousiaste tandartsen.
De medewerkers (docenten tandheelkunde en mondzorgkunde) verzorgen onderwijs voor de gelijknamige opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Het CTM verzorgt een breed palet van mondzorg aan patiënten uit de Noordelijke regio en is een inspirerende werkomgeving voor het geven van onderwijs aan studenten tandheelkunde en mondzorgkunde. Bij de Groningse opleiding van tandartsen en mondhygiënisten staat samenwerking van verschillende beroepsgroepen in de mondzorg centraal. Er zijn ruime mogelijkheden tot intercollegiaal contact, interne scholingsmogelijkheden en (bij voldoende aanstellingsomvang) mogelijkheden tot verdere ontwikkeling op het gebied van onderwijs en patiëntenzorg.

Functiebeschrijving

- U wordt ingezet in het (pre)klinisch onderwijs.
- U draagt zorg voor een goed verloop van de behandelingen van patiënten en geeft daarbij adequaat begeleiding aan de klinische studenten.
- U staat voor deskundige behandeling van patiënten op basis van de vastgestelde CTM-protocollen best clinical practice.
- U stelt het belang van de patiënt voorop, maar u heeft oog voor de specifieke onderwijssituatie waarin de student moet leren van de patiëntenzorg.

Wat vragen wij

- U bent in het bezit van een tandartsdiploma en staat (ongeclausuleerd) ingeschreven als tandarts in het BIG register.
- U heeft praktische ervaring in de algemene tandheelkunde, bij voorkeur in een groepspraktijk.
- U heeft affiniteit met en bij voorkeur ervaring in het geven van het onderwijs.
- U heeft inzicht in recente ontwikkelingen binnen de tandheelkunde, ook in samenhang met andere wetenschapsgebieden.
- U bent bereid om door middel van scholing zowel klinische als didactische vaardigheden op te bouwen en te onderhouden.
- U heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden.
- U heeft een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit betekent dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een passende inschaling volgt afhankelijk van functie-inhoud en relevante werkervaring.
Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De datum van indiensttreding is nader overeen te komen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

drs. H.J. Lohr, Chef de Clinique telefoonnummer (050) 361 6291 e-mail: h.j.lohr@umcg.nl (niet gebruiken voor sollicitaties)

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde
Welkom in Groningen

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Meteen na het verzenden wordt een standaard ontvangstbevestiging gemaild met informatie die niet relevant is voor deze vacature, want genoemde uiterste reactiedatum is niet van toepassing op deze vacature. Dit is een doorlopende vacature die steeds wordt verlengd en uw reactie wordt direct in behandeling genomen.

Digitaal sollicitatieformulier