Adviseur Personeel & Organisatie Lifelines (32-36 uur)

Afdeling

Medische Biobank Noord-Nederland B.V.

Werkomgeving

Hoe kunnen we gezonder oud worden? Onderzoek helpt ons om meer inzicht te krijgen in (chronische) ziekten en kan helpen bij het vinden van oplossingen. In 2006 is Lifelines daarom gestart als grootschalig bevolkingsonderzoek onder meer dan 165.000 inwoners in Groningen, Friesland en Drenthe. We volgen de deelnemers minimaal 30 jaar. De verzamelde gegevens worden gebruikt om inzicht te krijgen in de factoren die van belang zijn bij het ontstaan en verloop van (chronische) ziekten.

Het team Operations organiseert en ondersteund de dienstverlening vanuit Lifelines naar onze deelnemers. Ook faciliteert dit team de interne organisatie om deze dienstverlening door onze medewerkers aan potentiele afnemers van onze diensten, overheden en partners mogelijk te maken. Ter versterking van onze rol hierin zijn wij op zoek naar een adviseur personeel & organisatie.

Functiebeschrijving

De adviseur P&O richt zich binnen de advisering op een balans tussen vanuit werkgeversperspectief kunnen opereren en adviseren en een focus op talentontwikkeling van de medewerkers van Lifelines. Daarnaast heeft de adviseur een stevige affiniteit met de borging van afspraken/beleid en ‘de basis op orde’ houden. Hierin ligt ook de verbinding met de administratieve ondersteuning.

Kerntaken
- Je adviseert het Management Team op het gebied van in-, door- en uitstroom vraagstukken vanuit de P&O-strategie
- Je ontwikkelt, stuurt bij en borgt het beleid op P&O gebied
- Je hebt een gedeelde Arboverantwoordelijkheid, gericht op het verzuimbeleid en samenwerking met medewerkers, bedrijfsarts en vertrouwenspersoon
- Je adviseert het managementteam en medewerkers op gebied van talentontwikkeling (inclusief loopbaanvraagstukken)
- Je beheert en onderhoudt het functiegebouw van Lifelines (functie- en competentieprofielen)
- Samen met de medewerker P&O en medewerker financiën ben je verantwoordelijk voor een adequate personeelsadministratie
- Je ondersteunt de algemeen directeur in haar rol als WOR-bestuurder in medezeggenschapsvraagstukken

Wat vragen wij

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
- Je beschikt over meerdere jaren ervaring in de rol van P&O adviseur
- Je levert een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van de organisatie d.m.v. van een kwalitatief personeelsbeleid
- Je bent op grond van jouw kennis op het gebied van sociale wet- en regelgeving, CAO, (personele)regelingen en protocollen van Lifelines specifiek, een vraagbaak voor het management en medewerkers
- Je bent een adviseur, sparringpartner, maar ook iemand die zelf aanpakt
- Je bent extern georiënteerd en neemt signalen uit de omgeving mee in jouw advisering en beleidsverantwoordelijkheid
- Je bent dienstverlenend, resultaatgericht en initiatiefrijk

Daarnaast ben je een klantgerichte, ondernemende persoon die zich thuis voelt in een dynamische omgeving.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van 1 jaar, waarna verlenging van de aanstelling tot de mogelijkheden behoort.
Het salaris bedraagt maximaal € 4.152,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO- UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Marcella Rijkschroeff telefoonnummer 06 2742 8519

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Lifelines

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 11 december 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier