Projectleider Strategisch Vastgoedmanagement Bouw & Facilitair

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair van het UMCG zijn alle algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor ondersteuning van de kerntaken van het UMCG door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services.

Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van Bouw & Facilitair
De waarden van het UMCG zijn onze waarden; veilig, betrokken, respectvol en betrouwbaar. Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is 'van mens tot mens, in alles wat we doen', oftewel 'zie de mens!'
Wij geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, behandelen de ander zoals de ander behandeld wil worden en alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht.

Afdeling
Het team Vastgoedmanagement, onderdeel van Bouw & Facilitair, heeft een belangrijke taak op het gebied van strategisch beleid, planontwikkeling en realisatie van alle zaken die gerelateerd zijn aan de huisvesting van het UMCG. Het UMCG-complex omvat ruim 350.000 m2 aan faciliteiten die geschikt moeten blijven voor patiënten, bezoekers en voor de UMCG-medewerkers. Als onderdeel van het team Vastgoedmanagement komt u dan ook in contact met diverse afdelingen en onderdelen van het UMCG.

Functiebeschrijving

U wordt breed ingezet op uiteenlopende projecten, waaronder de renovatie van poliklinieken en verpleegafdelingen. Voor deze projecten formuleert u haalbare projectdoelstellingen en resultaten. In het algemeen geldt dat u verantwoordelijk bent voor het voorbereiden, organiseren en leiden van projecten:
- betreffende verbouw van kleine en grote bouwkundige en technische infrastructurele voorzieningen.
- betreffende nieuwbouw van beperkte omvang ten aanzien van bouwkundige en technische infrastructurele voorzieningen.
- als onderdeel van andere projecten en in voorkomende gevallen: op het gebied van planmatig onderhoud.
Daarbij voert u de volgende taken uit:
- U geeft leiding aan en instrueert en begeleidt de leden in het projectteam ten behoeve van uitvoering van projecten.
- U organiseert en coördineert de projectactiviteiten, beoordeelt de inbreng van projectleden en geeft aanvullingen op basis van uw inhoudelijke expertise.
- U organiseert gestructureerd projectoverleg, draagt zorg voor afstemming en informeert projectteamleden.
- U onderhoudt in- en externe relaties die nodig zijn voor het realiseren van het projectdoel.
- U beoordeelt en toetst ontwerpen aan programma’s van eisen, stelt op basis van normen kostenramingen op en toetst ontwerpen hieraan.
- U monitort de voortgang van projecten, voert projectaudits en risicoanalyses uit en rapporteert hierover aan uw opdrachtgever/leidinggevende.
- U draagt op basis van uw kennis en vaardigheden bij aan de ontwikkeling en teambuilding van de afdeling Vastgoedmanagement.

Wat vragen wij

- Een HBO werk- en denkniveau
- Relevante opleidingen en ruime ervaring in projectmanagement
- Kennis van wet- en regelgeving op het aandachtsgebied
- Kennis van de werkwijze en processen van een ziekenhuis in het algemeen en het werkgebied van Bouw & Facilitair in het bijzonder
- Ruime inhoudelijke expertise
- Ruime ervaring van projectevaluatiemethodieken en instrumenten
- Organisatiesensitiviteit en goede contactuele eigenschappen waarbij u uw communicatie afstemt op elk gewenst niveau
- Kennis van taken, rollen en verhoudingen in een organisatie

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Gemotiveerde collega’s en de kans om u verder te ontwikkelen.
In eerste instantie wordt een tijdelijke aanstelling geboden voor de duur van een jaar. Aansluitend behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheid. Het betreft een aanstelling voor 36 uur per week (1 fte).

Uw salaris bedraagt maximaal € 4.152,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige aanstelling en is mede afhankelijk van relevante opleiding en ervaring. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dhr. H. Maat, interim hoofd Strategisch Vastgoedmanagement telefoonnummer (050) 361 6363

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 6 november 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier