Verloskundige

Afdeling

Obstetrie & Gynaecologie

Werkomgeving

De afdeling Obstetrie levert tweede- en derdelijns obstetrische zorg en heeft als kernpunten, de Obstetrische High Care en de Prenatale Diagnostiek voor de hele regio Noordoost Nederland. U gaat deel uitmaken van een team van elf perinatologen, een fellow en dertien tweedelijns verloskundigen. De afdeling is gericht op innovatie en werkt aan nieuwe samenwerkingsvormen en onderzoek met de eerste en tweede lijn.

Functiebeschrijving

- U verleent verloskundige zorg aan barenden en bent verantwoordelijk voor de eerste opvang op het verloskamercomplex.
- U bent verantwoordelijk voor de kraamvrouwen en hun baby's.
- U verleent poliklinische zorg.
- U werkt nauw samen met obstetrici, artsen in opleiding tot gynaecoloog, collegae verloskundigen, onderzoekers, verpleegkundigen en allen die een bijdrage leveren aan het functioneren van de afdeling.
- U levert een bijdrage aan het onderwijs van studenten Geneeskunde en Verloskunde en aan de begeleiding van hun praktische stages.

Wat vragen wij

- U bent een BIG-geregistreerde verloskundige, bij voorkeur met enige (klinische) ervaring.
- U bent cliëntgericht.
- U neemt initiatieven en bent communicatief vaardig.
- U heeft bij voorkeur echoscopische ervaring.
- U bent geïnteresseerd in onderwijs en onderzoek.
- U werkt in wisselende diensten.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Het betreft een aanstelling van 1.0 fte, voor de duur van 6 maanden (zwangerschapsverlof) met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling.

Uw salaris bedraagt maximaal € 4.152,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO- UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

mw. M. Benthem hoofdverloskundige telefoonnummer (050) 361 3020 of (050) 361 6161 en vragen naar tel.nr. 46588

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Verloskunde en Gynaecologie

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 30 oktober 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier