Logopedist Neurorevalidatiecluster (24 uur)

Afdeling

Centrum voor Revalidatie, locatie Beatrixoord

Werkomgeving

Het Centrum voor Revalidatie (CVR) is een zelfstandige afdeling van het UMCG met een open en inspirerende sfeer. Hier werken 650 mensen samen aan topreferente patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. De medewerkers krijgen en nemen hun verantwoordelijkheid, stellen de patiënt centraal en werken op innovatieve wijze doelgericht aan de optimale terugkeer van de patiënt in de maatschappij.
Binnen het Neurorevalidatiecluster (NRC) revalideren patiënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een dwarslaesie en patiënten met andere neurologische aandoeningen.
De behandeling heeft een interdisciplinair karakter, waarbij naast de somatische stoornissen ook de psychosociale aspecten aandacht krijgen. Binnen het Neurorevalidatieteam werken 7 logopedisten van wie twee ook als klinisch linguïst, gezamenlijk zo’n 5 fte.

Functiebeschrijving

- Je onderzoekt, behandelt en begeleidt (poli)klinische patiënten met NAH en andere neurologische aandoeningen. Hierbij moet ook gedacht worden aan neuromusculaire en neurodegeneratieve ziektebeelden en dwarslaesie.
- Je neemt deel aan relevante overlegvormen, zoals het interdisciplinaire patiëntenoverleg.
- Je verricht administratieve werkzaamheden, samenhangend met de primaire taken.
- Je levert een actieve bijdrage aan de kwaliteitsverbetering vanuit de eigen discipline.

Wat vragen wij

- Je hebt een HBO- diploma Logopedie, bij voorkeur aangevuld met scholing gericht op neurorevalidatie en cognitief gebied.
- Je hebt werkervaring met NAH-patiënten in de revalidatiefase, bij voorkeur in een multidisciplinair team.
- Je hebt ervaring met de behandeling van afasie, spraakapraxie, dysfagie en dysartrie.
- Je hebt affiniteit met en interesse in de complexe problematiek van de NAH-patiënt, waarbij het trainen op activiteiten- en participatieniveau een belangrijke rol speelt.
- Je hebt ervaring met, dan wel de wens je te verdiepen in de problematiek van patiënten met progressieve neurologische ziektebeelden.
- Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je bent initiatiefrijk en flexibel.
- Je hebt ervaring met of wilt ervaring opdoen met het geven van groepsbehandelingen

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

De vacature betreft een aanstelling in eerste instantie voor bepaalde tijd, vanaf 1 januari 2017 tot
1 januari 2018 . Afhankelijk van het functioneren van betrokkene en de productieafspraken voor 2017/2018 kan het contract worden verlengd. Het betreft een dienstverband van 24 uur. Bij pieken in de behandeling kan je meer uren worden ingezet.

Je salaris bedraagt maximaal € 3.778,- bruto per maand (schaal 9) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

mw. Trisca Bosch, coördinator Neurorevalidatiecluster telefoonnummer 06 5525 6859
mw. A. Huttmann of mw. P. Links, logopedisten Neurorevalidatieteam telefoonnummer (050) 533 8436

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Centrum voor Revalidatie
Over het UMCG
Welkom in Groningen

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 1 november 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier