(Senior) Functioneel Beheerder ERP4HC

Afdeling

Functioneel en Gegevensbeheer

Werkomgeving

De afdeling Functioneel- en Gegevensbeheer (FGB) valt onder het organisatieonderdeel IFM (ICT, Medische Techniek en Functioneel- en Gegevensbeheer). FGB werkt in opdracht van de gebruikersorganisatie en het management. Het dagelijks gebruik van de geautomatiseerde en niet geautomatiseerde informatievoorziening en gegevensbeheer is het werkveld. Daarbinnen geeft FGB de organisatie advies over voorgenomen wijzigingen, geeft daaraan vorm en draagt zorg voor de realisatie van de aanpassingen in de informatievoorziening. Dit betreft zowel de informatievoorziening op het niveau van de bedrijfsprocessen als dat van de systemen. FGB is onderverdeeld in een aantal domeinen. Binnen het Domein Bedrijfsvoering is er ruimte voor een (senior) functioneel beheerder voor ERP4HC. Momenteel loopt er een implementatieprogramma , participatie in het programma maakt deel uit van de werkzaamheden.

Functiebeschrijving

- Je beheert de functionaliteit van ERP4HC.
- Je plant verdeelt en prioriteert de werkzaamheden. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit.
- Je signaleert knelpunten en lost deze zelfstandig op.
- Je adviseert afdelingen over het gebruik van ERP4HC.
- Je instrueert gebruikers.
- Je genereert rapportages.

Wat vragen wij

- Een HBO werk- en denkniveau.
- Ervaring met en/of kennis van BiSL, ITIL3, FSM / ISM, Prince-2.
- Ervaring met SAP of een vergelijkbare ERP applicatie is een pré.
- Een proactieve werkhouding.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden.
- Klant- en servicegerichtheid.
- Adequaat handelen bij- en reageren op veranderingen.
- Ervaring met rapportagehulpmiddelen.
- Interesse in veranderingen die hun weerslag hebben op het werken met informatiesystemen. Een voorbeeld daarvan is het verschuiven van het gebruik van functionaliteit naar mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Een aanstelling van 100%, een aanstelling in deeltijd (minimaal 32 uren) is bespreekbaar. Het salaris bedraagt maximaal € 3.339,- (schaal 8) of bij gebleken senioriteit € 3.778,- (schaal 9) bruto per maand afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding, op basis van een fulltime dienstverband.
Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Op deze functie is het organieke Fuwavaz-profiel 'Functioneel Beheerder 8 of Senior Functioneel Beheerder 9' van toepassing.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Wietse Berends, domeincoördinator Bedrijfsvoering telefoonnummer (050) 361 2144
Jan Lankhorst, programmamanager ERP telefoonnummer (050) 361 3889

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 30 oktober 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier