Verpleegkundig Centralisten Ambulancezorg Noord-Nederland

Afdeling

UMCG Ambulancezorg

Werkomgeving

De ambulancezorg in Noord-Nederland wordt uitgevoerd door verschillende organisaties, die goed samenwerken om de kwaliteit van de ambulancehulpverlening te waarborgen in de noordelijke provincies. Het gaat hierbij om UMCG Ambulancezorg (Drenthe), Kijlstra Ambulancegroep, Ambulancezorg Fryslân (Friesland) en Ambulancezorg Groningen (Groningen). De medewerkers van deze organisaties staan dag en nacht klaar om overal in de noordelijke provincies medische zorg te leveren. De medewerkers van de Meldkamer zijn in dienst bij één van de drie organisaties. Wij zijn voor Ambulancezorg Groningen en UMCG Ambulancezorg op zoek naar: Verpleegkundig centralisten.


Functiebeschrijving

Je fungeert als spil tussen de hulpvrager enerzijds en de ambulancezorg anderzijds.
Je krijgt te maken met een grote verscheidenheid in hulpvragen, o.a. via het alarmnummer 112, een ziekenhuis, een huisarts of via andere zorginstellingen. De hulpvragen moeten hierbij goed worden beoordeeld en ingeschat. In noodsituaties breng je de hulpverlening op gang middels telefonische instructies. Je begeleidt de ingezette hulpverlening, biedt ondersteuning aan de ingezette ambulance(s) en voorziet deze van advies en informatie. Daarnaast zijn er natuurlijk de minder urgente verzoeken om ambulancevervoer, waarbij de ritten worden gepland en tegelijkertijd de spreiding en paraatheid van ambulances in de gaten moet worden gehouden.
Je vervult samen met de meldkamer van politie en brandweer een belangrijke rol in de communicatie en coördinatie bij grootschalige hulpverlening.
De functie wordt uitgevoerd in een onregelmatig dienstrooster en de meldkamer is dan ook 7 dagen in de week, 24 uur per dag in bedrijf.

Wat vragen wij

- Je bent een ervaren (BIG-geregistreerde) verpleegkundige met een HBO- werk-en denkniveau.
- Je hebt bij voorkeur ervaring met spoedeisende medische hulpverlening.
- Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen.
- Kernbegrippen bij de functie zijn: goed luisteren, goed doorvragen en snel beslissen of en op welke wijze tot de inzet van een ambulance wordt overgegaan. Klantgerichtheid is hierbij essentieel.
- Je bent stressbestendig, inventief en kunt goed werken in teamverband.

Wat bieden wij

De MKNN biedt je een veelzijdige functie binnen een ambitieuze en daadkrachtige organisatie met een informele en professionele werksfeer.
Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ambulancezorg en worden afgestemd op je werkervaring en opleiding. Het salaris kan uitlopen tot € 3.593,- bruto per maand (per 1 januari 2017 € 3.636,- bruto per maand) bij een volledig dienstverband (schaal 9), exclusief onregelmatigheidstoeslag. Er zijn diverse percentages van het dienstverband bespreekbaar. Daarnaast biedt onze organisatie prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een goed opleidingsbeleid.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

mevrouw M. Mos telefoonnummer 06 2048 9495

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Meldkamer Noord-Nederland

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 6 november 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De datum voor de sollicitatiegesprekken maken we z.s.m. bekend. Deze datum zal dan ook toegevoegd worden aan de vacaturetekst.

Digitaal sollicitatieformulier