Projectmedewerker helpdesk afdeling ICT UMCG Ambulancezorg

Afdeling

UMCG Ambulancezorg

Werkomgeving

UMCG Ambulancezorg is verantwoordelijk voor de ambulancehulpverlening in Drenthe en een deel van Friesland, inclusief drie Waddeneilanden. De organisatie maakt ook deel uit van de Meldkamer Noord-Nederland. Er zijn zo’n 350 medewerkers werkzaam binnen onze organisatie.
Optimale inzet van technologie, de ontwikkeling van nieuwe zorgproducten, verbetering van dienstverlening en innovatief beleid zijn speerpunten van UMCG Ambulancezorg.

Functiebeschrijving

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor het functioneren van kantoorautomatisering (werkplekbeheer) en automatisering ter ondersteuning van het primaire proces. De afdeling ICT beheert en optimaliseert het centrale netwerk en draagt zorg voor de ontwikkeling en het beheer van de verbinding van technische systemen.
Als medewerker helpdesk ondersteun je gebruikers bij het verhelpen van (eerste lijns) storingen en gebruiksproblemen binnen de kantooromgeving en het primaire proces. Je installeert voor eindgebruikers en na overleg met de medewerker ICT (eenvoudige) software.
Daarnaast zullen andere voorkomende werkzaamheden tot je takenpakket behoren.

Wat vragen wij

- Minimaal MBO (niveau 4) richting ICT beheerder
- Enkele jaren werkervaring als medewerker helpdesk is een pre
- Goede sociale vaardigheden
- Goede schriftelijke en mondelingen uitdrukkingsvaardigheden
- Nauwkeurig kunnen werken
- Doorzettingsvermogen
- Ervaring met het werken bij een helpdesk ICT

Wat bieden wij

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Ambulancezorg.
Daarnaast worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden zoals een eindejaarsuitkering en levensfasebudget.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Leon Triepels, hoofd ICT telefoonnummer 088 - 1166 130

Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
UMCG Ambulancezorg
Ambulancewerk

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier