Hematoloog/tijdelijk staflid

Afdeling

Hematologie

Werkomgeving

De afdeling Hematologie is een zelfstandige afdeling en onderdeel van het UMCG Comprehensive Cancer Center. Er werken dertien internist-hematologen, daarnaast nog vier fellows in het kader van de opleiding tot hematoloog.

De afdeling Hematologie is een dynamische afdeling waar hematologische intensieve zorg wordt gegeven inclusief een programma voor autologe en allogene stamceltransplantatie. Dit ook mede door de centrumfunctie die de afdeling vervult in de regio. Het is een grote afdeling (32 klinische bedden) met actieve participatie in klinische studies. Zoals blijkt uit onze website www.hematologiegroningen.nl proberen we zo transparant mogelijk te werken. De afdeling is JACIE geaccrediteerd. De patiëntenzorgactiviteiten vinden protocollair plaats binnen nationale en internationale behandel- en onderzoeksprotocollen.

De sectie Trombose en Hemostase is verantwoordelijk voor het Hemofiliecentrum en derdelijns zorg voor patiënten met trombotische aandoeningen. In samenwerking met de Bloedbank Sanquin Noordoost Nederland is de afdeling verantwoordelijkheid voor de consultatie op het gebied van transfusiegeneeskunde.

Research, zowel klinisch als basaal, is een belangrijk aspect binnen de afdeling. Er is een eigen researchlab waar basaal en translationeel onderzoek plaatsvindt. Speerpunten zijn translationeel onderzoek gericht op acute leukemie en hematopoietische stamcellen, Hodgkin en het agressieve B cel lymfoom, en klinisch stollingsonderzoek.

Functiebeschrijving

- U participeert in alle taken van patiëntenzorg, onderwijs en opleiding binnen de afdeling Hematologie.
- Mocht u buitengewone interesse hebben in onderzoek betreffende een specifiek onderwerp dan is er de intentie dit te faciliteren.

Wat vragen wij

- U bent een geregistreerd hematoloog.
- U bent enthousiast, energiek, deskundig en een betrokken arts met goede communicatieve vaardigheden.
- U wilt zich verder bekwamen in een Universitair Medisch Centrum waar de hematologie in de volle breedte wordt uitgeoefend.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Wij bieden u een dynamische baan in een plezierige en collegiale sfeer binnen de afdeling Hematologie. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd (2-3 jaar).

Uw salaris bedraagt maximaal € 10.832,- bruto per maand (schaal UMS), afhankelijk van opleiding en relevante ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:
Dhr. prof. dr. G.A. Huls, hoofd afdeling Hematologie, tel. (050) 361 2354 (secretariaat), e-mail: g.a.huls@umcg.nl
Mw. L. Faber, manager afdeling Hematologie, tel. (050) 361 2354 (secretariaat), e-mail: l.faber@umcg.nl
(E-mailadressen niet gebruiken voor sollicitaties)

Meer informatie


Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Hematologie Groningen
Welkom in Groningen
Over het UMCG

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Solliciteren kan tot en met 6 november 2016. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier