Gediplomeerde IC-verpleegkundigen (32-36 uur)

Afdeling

Intensive Care Volwassenen

Werkomgeving

De Intensive Care Volwassenen (ICV) van het UMCG is een zelfstandige afdeling waar patiënten die intensieve zorg en behandeling nodig hebben worden opgenomen. De ICV beschikt over 44 niveau 3 IC bedden, verdeeld over vier locaties. De ICV beschikt tevens over een Mobiele Intensive Care Unit (MICU) en IC verpleegkundigen vervullen in het ziekenhuis een consultatieve rol.
Voor het op formatie brengen van ons verpleegkundig team zoeken wij gediplomeerde IC-verpleegkundigen.

Op alle vier de ICV locaties worden patiënten met chirurgische, interne, neurochirurgische, thoraxchirurgische en traumatische aandoeningen, en patiënten na orgaantransplantaties, verzorgd en behandeld. De ICV fungeert tevens als regionaal en landelijk verwijscentrum voor IC-patiënten met multi-orgaanfalen, beademingsproblematiek, ernstige neurologische aandoeningen en ernstige infectie/immuunziekten. Per jaar behandelt de ICV ongeveer 3500 patiënten.

Naast directe patiëntenzorg is de ICV betrokken bij wetenschappelijk onderzoek betreffende ontsteking, infectiepreventie, hemodynamiek, metabolisme en beademing. Ook aan opleiding en scholing van alle medewerkers wordt veel aandacht besteed binnen de ICV.

Na indiensttreding begint u eerst met een introductie- en inwerkprogramma. Er bestaat de mogelijkheid om middels nascholing uw kennis en vaardigheden te actualiseren ter ondersteuning van het werken op de ICV.

Functiebeschrijving

- U draagt uiteindelijk zorg voor het volledige verpleegkundig proces bij patiënten met meervoudig gecompliceerde ziektebeelden en/of levensbedreigende complicaties.
- U geeft invulling aan de uitvoering van activiteiten en zorg volgens medisch en verpleegkundig beleid.
- U verricht instrumenteel-technische handelingen.
- U draagt zorg voor een goed zorgklimaat door een respectvolle bejegening en aandacht voor de individuele wensen en behoeften van de patiënt en familie.
- U begeleidt de patiënt en diens familie.
- U werkt in een team en multidisciplinair.
- U werkt volgens rooster in alle onregelmatige diensten.

Wat vragen wij

- U bent verpleegkundige (ingeschreven in het BIG-register (nummer vermelden op het sollicitatieformulier) en in het bezit van het IC verpleegkundig diploma.
- U heeft goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en kunt goed plannen en organiseren.
- U heeft werkervaring als IC-verpleegkundige.

Aanvullend
- Vermeld in uw brief twee referenties.
- Wanneer u uitgenodigd wordt voor een gesprek vragen wij u uw portfolio mee te nemen naar het gesprek.
- Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Uw salaris bedraagt maximaal € 3.527,- bruto per maand (schaal 9a) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling.
Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
Dhr. drs. L. de Jong, hoofdverpleegkundige (050) 361 4230 of 361 6161 zmr.55790
Dhr. drs. L.D. Maatman, hoofdverpleegkundige (050) 361 2151 of 361 6161 zmr.77282
Mw. C.A. Veldhuis, hoofdverpleegkundige (050) 361 4736 of 361 6161 zmr. 77552

Voor een korte videopresentatie zie rechtsboven onder gerelateerde informatie!

Meer informatie


Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
korte videopresentatie ICV
Blogs van UMCG-ers

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met informatie die niet relevant is voor deze vacature, want genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing op deze vacature. Uw reactie wordt direct doorgestuurd naar de afdeling en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht!

Digitaal sollicitatieformulier