Student voor stage optimaliseren i2Vote – Een Image Based voting tool

Afdeling

Stage, afstuderen en scriptie

Werkomgeving

Inleiding
Het UMCG is een grote organisatie met zo’n 12.500 medewerkers met een groot aantal medische afdelingen, waaronder de Radiologie. Dit medisch specialisme houdt zich bezig met het verrichten van onderzoek en het stellen van diagnoses met straling of apparaten die de weefsels en organen van het lichaam zichtbaar maken. Behalve röntgenfoto’s, werkt de radioloog ook met de CT-scan, echografie en MRI. De afdeling richt zich ook op wetenschappelijk onderzoek dat zich sterk richt op verbetering van de patiëntenzorg. Daarnaast verzorgt de Radiologie de opleiding tot radioloog en levert een bijdrage aan het facultaire onderwijs, de opleiding tot radiologisch laborant en de bij- en nascholing van verschillende beroepsgroepen.

I2Vote is een tool waarmee het mogelijk is om via een webbased interface te stemmen op afbeeldingen. Via een eerder studentenproject is een eerste versie van de software ontwikkeld die werkt en die men gebruikt binnen én buiten het UMCG voor het geven van onderwijs op basis van beelden (www.i2vote.nl).

Probleemschets
De tool vertoont een aantal bugs en is nog onvoldoende stabiel om zowel in, als buiten het UMCG aan te bieden. Daarnaast is het moeizaam het gebruik te analyseren en registreren en bestaat de wens uiteindelijk te komen tot een versie die betaalde afname mogelijk maakt.

Functiebeschrijving

Om deze tool naar een volgend niveau te tillen zijn we op zoek naar studenten (Informatica) die in het kader van een stage de i2Vote verder gaan brengen en daarvoor de reeds bestaande omgeving gebruiken als uitgangspunt.
Je gaat de bugs verhelpen en een versie bouwen die stabiel is, visueel aantrekkelijk en herkenbaar. Je bouwt aan een versie die het mogelijk maakt op een goede manier het gebruik te analyseren, registreren en dusdanig is ingericht dat een betaalde versie te realiseren is.

Wat vragen wij

- Minimaal HBO-niveau
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden
- Creativiteit
- Zelfstandig kunnen werken
- Een proactieve werkhouding

Wat bieden wij

- Een stageovereenkomst met het UMCG
- Goede begeleiding in het UMCG
- Een wetenschappelijke werkomgeving
- Ruimtes met flexplekken, voorzien van pc en telefoon
- Studentenwerkoverleg (inloopuur) voor intervisie, vragen en ondersteuning
- Nestor: een omgeving speciaal voor afstudeerders met informatie, links, tips & trics die je kunnen helpen tijdens je stage/afstudeerperiode in het UMCG

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

afstuderen@umcg.nl (niet gebruiken voor sollicitaties)

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier dat onderaan deze pagina staat. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing op deze vacature. De vacature blijft op de website staan totdat een geschikte student is gevonden voor deze opdracht.

Digitaal sollicitatieformulier