Medewerker Rapportage & Communicatie Vermogensbeheer

“Jij weet wat onze klanten nodig hebben en zoekt naar manieren om hun verwachtingen te overtreffen”

Over TKP Investments

Wij weten de weg in een wereld waar rendement, risico, stabiliteit, continuïteit en vertrouwen belangrijk zijn. Wij zijn strategisch beleggingspartner voor pensioenfondsen sinds 1989 en voor charitatieve instellingen sinds 2015. Als fiduciair manager nemen wij klanten alle zorg uit handen, terwijl zij volledig 'in control' blijven. Onze dienstverlening is breed: van een gedegen strategisch advies tot een overzichtelijke beleggingsadministratie en van het selecteren en monitoren van externe vermogensbeheerders tot heldere rapportages. Vermogensbeheer is een complexe zaak. Bij TKP Investments is heldere communicatie daarom een belangrijk deel van de dienstverlening. TKP Investments is een 100% dochter van Aegon Asset Management en heeft ruim vijfentwintig miljard euro onder beheer.

Functie

Onze afdeling Client Support & Communication zoekt een nieuwe collega. De nadruk in jouw werk ligt op klantcommunicatie. Je verwoordt verschillende onderwerpen op het gebied van vermogensbeheer op een manier die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Onze klanten zijn bestuurders van pensioenfondsen en charitatieve instellingen en deelnemers van pensioenregelingen. Het gaat hierbij om het opstellen en redigeren van teksten in klantrapportages, presentaties en inhoudelijke memo’s. Je coördineert en verzamelt informatie en analyses en werkt hierbij intensief samen met collega’s van de afdelingen Investment Strategy, Portfolio Management en Performance Reporting. Je hebt daarbij een grote rol in het bewaken van deadlines en zorgt ervoor dat de stukken van hoogwaardige kwaliteit zijn. Je kijkt vooruit en je bent daardoor in staat bij te dragen aan projecten die het rapportageproces verbeteren.

Profiel

Jij bent in staat overzicht te houden over een breed werkveld en veel klanten, zonder de details uit het oog te verliezen.

Jij hebt:

  • HBO Bedrijfseconomie of Accountancy of WO met een financiële achtergrond. 
  • ervaring met de in- en externe communicatie van een financiële instelling. 
  • goede kennis van verschillende beleggingscategorieën; aantoonbare werkervaring op dit gebied is een pré. 
  • passie voor schrijven en oog voor detail. 
  • het vermogen je in de klant te verplaatsen en je kunt complexe vermogensbeheer onderwerpen eenvoudig uitleggen. 
  • zeer goede communicatieve vaardigheden en schriftelijke presentatievaardigheden. 
  • initiatieven en bent daadkrachtig. 
  • de competentie planmatig werken. 
  • zeer goede kennis van Word, Excel, PowerPoint en Access. 
  • affiniteit met geautomatiseerde processen.

Wij werken in een internationale omgeving, waardoor goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk is.

Ons aanbod

Actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons vanzelfsprekend. Medewerkers krijgen bij ons ruimte om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Om je carrière gericht vorm te geven, kun je kiezen uit een breed aanbod van opleidingen en coachingstrajecten. Zo bieden wij de randvoorwaarden voor jouw succes. Onze kernwaarden zijn samenwerken, duidelijkheid bieden en het overtreffen van verwachtingen. Standplaats van de functie is Groningen.

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Wil je meer informatie, bel dan gerust met manager Ivo Poll op 06 227 738 60. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je naar onze website www.tkpinvestments.com. Je kunt je interesse kenbaar maken tot en met 30 oktober 2016. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne sollicitanten voorrang.

Pre-employmentscreening is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

SOLLICITEREN