Medewerker Productmanagement Vermogensbeheer

Onze afdeling Back- & Midoffice|Product Management zoekt een collega. De nadruk in jouw werk ligt op het beheren van de producten in brede zin. Het gaat hierbij om opzetten, onderhouden van o.a. beleggingsfondsen op juridisch, fiscaal, toezicht en administratief gebied. Je werkt hierbij intensief samen met collega’s van de afdelingen Portfolio Management, Multimanagement en Legal alsmede met collega’s binnen de Back & Mid Office. Daarnaast heb je nauw contact met de uitbestedingspartner van TKP Investments op het gebied van Fund Accounting. Je kunt zelfstandig werken, kijkt vooruit om zodoende actief bij te dragen aan projecten om de processen rondom Product Management te verbeteren.

Je bent in staat overzicht te houden over een breed werkveld, pro-actieve houding, zonder de details uit het oog te verliezen. Je hebt:

  • WO werk- en denk niveau, met bij voorkeur juridische en bedrijfseconomische vakken.
  • relevante werkervaring in vermogensbeheer en beleggingsfondsen.
  • kennis van verschillende beleggingscategorieën.
  • kwaliteiten om complexe structuren snel eigen te maken en je hebt het vermogen om deze eenvoudig uit te leggen.
  • een goede beheersing van de Engelse taal in woord en schrift.
  • een pragmatische houding.

En:

  • je neemt initiatief en bent daadkrachtig.
  • je kunt uitstekend planmatig werken.
  • je hebt zeer goede kennis van Word, Excel en PowerPoint.

TKP Investments

TKP Investments treedt al meer dan 25 jaar op als fiduciair manager voor institutionele beleggers. Wij beheren én adviseren over het vermogen van onze klanten. Naast pensioenfondsen bedienen wij ook andere institutionele beleggers met een lange beleggingshorizon, zoals charitatieve instellingen. Met onze wortels diep in de Nederlandse pensioensector zijn wij in staat de problematiek van institutionele beleggers volledig te doorgronden. Als fiduciair manager nemen wij klanten alle zorg uit handen, terwijl zij volledig ‘in control’ blijven.

Wij doen alles binnen óns vermogen om het beste resultaat te behalen. Onze dienstverlening is breed: van een gedegen strategisch advies tot een overzichtelijke beleggingsadministratie, en van het selecteren en monitoren van externe vermogensbeheerders tot heldere rapportages. Klantwensen zijn het uitgangspunt van onze dienstverlening. Daarom is het leveren van maatwerk bij ons de standaard. En doordat onze dienstverlening modulair is ingericht, bepaalt de klant zelf de keuze voor een totaaloplossing of een combinatie van deeloplossingen. Vermogensbeheer is een complexe zaak. Bij TKP Investments is heldere communicatie daarom een belangrijk deel van de dienstverlening.

TKP Investments is een 100% dochter van Aegon Asset Management en heeft ruim vijfentwintig miljard euro onder beheer.

Aanbod

Een goed salaris, actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt bij ons ruimte om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren.

Standplaats van de functie is Groningen.

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Wil je meer informatie, bel dan gerust met Erik Medema op 06-22944238. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je naar onze website www.tkpinvestments.com. Je kunt reageren tot en met 28 november 2017.

Een pre-employmentscreening is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

SOLLICITEER