Medewerker Communicatie

Bij TKP Investments is heldere klantcommunicatie via klantrapportages, markt updates, nieuwsbrieven, website, presentaties en seminars een belangrijk deel van onze dienstverlening. Fondsbestuurders moeten in control zijn en inzicht in het vermogen en de marktontwikkelingen is hierbij essentieel. De markt is bovendien volop in beweging en dit vergt flexibiliteit en een continue drive voor verdere verbetering. Wij zoeken daarom een medewerker communicatie die een uitdaging niet uit de weg gaat en proactief meewerkt aan het uitbreiden en verder professionaliseren van onze dienstverlening.

Over de functie
Als medewerker communicatie heb je een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe nieuwsbrief, coördineert het tot stand komen van onze Marktupdates en bent betrokken bij het maken van presentaties. Samen met onze marketingcollega werk je daarnaast actief mee aan de website en zijn SEO en WordPress bekend terrein voor jou. Ook meewerken aan publicaties en artikelen gaat bij je takenpakket horen zodat we TKPI als thought leader kunnen positioneren.


Je bent in staat om de soms complexe beleggingsonderwerpen en marktontwikkelingen op een heldere manier over te brengen aan onze doelgroepen. Met name besturen van pensioenfondsen, charitatieve instellingen en deelnemers aan pensioenregelingen.

Profiel

  • Minimaal HBO Communicatie
  • Ervaring in financiële sector is een sterke pre
  • Zeer goede en bewezen schrijfvaardigheid
  • In staat complexe onderwerpen eenvoudig uit te leggen
  • Uitstekende vaardigheden met Office producten
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal
  • Ervaring met sociale media, webinars en organiseren van events
  • Je bent pro-actief, verantwoordelijk, ondernemend
  • Je start dingen makkelijk op én rond ze ook goed en tijdig af
  • Je bent een teamspeler 

 Over TKP Investments

Wij weten de weg in een wereld waar rendement, stabiliteit, continuïteit en vertrouwen belangrijk zijn.

TKP Investments is specialist in Strategisch advies , Risico management en Investment Services voor  pensioenfondsen en charitatieve instellingen. Daarnaast verzorgen wij rapportages aan fondsbesturen en bieden wij deskundige accountmanagers aan onze klanten.

TKP Investments hanteert een gestructureerd multi-manager beleggingsproces voor het vermogensbeheer. Dit houdt in dat externe vermogensbeheerders het vermogen beheren. TKP Investments is een 100% dochter van Aegon Asset Management en heeft ruim vijfentwintig miljard euro onder beheer.

Ons aanbod

Je komt in een professioneel team te werken waar een goede werksfeer heerst. Bij TKPI hebben we actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons vanzelfsprekend. Medewerkers krijgen bij ons ruimte om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Om je carrière gericht vorm te geven, kun je kiezen uit een breed aanbod van opleidingen en coachingstrajecten. Zo bieden wij de randvoorwaarden voor jouw succes. Onze kernwaarden zijn samenwerken, duidelijkheid bieden en het overtreffen van verwachtingen

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Een schrijftest maakt deel uit van het sollicitatieproces.Wil je meer informatie, bel dan gerust met Natasja van Heukelingen (HR Business Partner) op 06 232 783 06 of manager Ivo Poll op 06 227 738 60. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je naar onze website www.tkpinvestments.com. Je kunt je interesse kenbaar maken tot en met 7 december 2016. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne sollicitanten voorrang.

Pre-employmentscreening is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

SOLLICITEER