TKP Investments

Werken bij TKP Investments


Wie zijn wij?

TKP Investments is een strategisch partner voor pensioenfondsen en charitatieve instellingen en biedt diverse maatwerkoplossingen aan op het gebied van vermogensbeheer, vermogensadvies en integraal balansbeheer. Wij zijn een onderdeel van Aegon Asset Management en gevestigd in Groningen en hebben ongeveer 100 professionals in dienst.


Wat verwachten wij van onze medewerkers?

Bij ons staat de klant altijd voorop en met elkaar werken wij er hard voor om onze klanten tevreden te stellen én te houden. Dit geldt niet alleen voor onze externe klant, maar ook voor onze interne klanten. We behandelen onze collega’s met respect en zijn van mening dat we door samenwerking het meeste bereiken. Daarbij hechten we veel waarde aan het bieden van duidelijkheid en streven we ernaar om bij alles wat we doen, de verwachtingen te overtreffen.


Wat bieden wij?

Van ons mag je actieve aandacht verwachten voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast een goed salaris bieden wij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons de ruimte om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Wij hebben een actieve personeelsvereniging, een leuke manier om met collega’s ook buiten het werk aan leuke activiteiten mee te doen.  


Vacatures

Ben jij ambitieus, herken jij je in onze waarden en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan onze groeiambities en hoge klanttevredenheid, dan zijn wij op zoek naar jou! Zijn er op dit moment geen (passende) vacatures? Houd dan deze website in de gaten of stuur een open sollicitatie met CV naar vacature@tkpinvestments.com . Wij nemen dan contact met je op en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar.


Stages

Stagiaires zijn bij TKP Investments van harte welkom. Regelmatig hebben wij stageplekken op de afdelingen Investment Strategy, Private Equity, Fixed Income and Alternatives. Volg je een economische opleiding op WO niveau, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb je een andere achtergrond en heb je belangstelling om in onze organisatie stage te lopen dan is je sollicitatie natuurlijk ook welkom.