Medewerker informatiemanagement

Algemeen

Zorggroep Tangenborgh is er voor ouderen in Zuidoost-Drenthe. De zorggroep biedt een breed palet aan zorg en dienstverlening en is specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie). Tangenborgh staat letterlijk dichtbij de klant met verschillende woon- en zorgcentra, verpleeghuizen, ouderensteunpunten en aanleun-woningen. Vanuit die aanwezigheid in de wijk biedt Tangenborgh ook zorg thuis, personenalarmering, dagverzorging, dagbehandeling, kortdurend verblijf en diverse vormen van ondersteuning en advies voor ouderen, hun omgeving en behandelaars.
De dienst Financiële Zaken verzorgt de financiële en administratieve bedrijfsvoering voor de gehele organisatie en het informatiemanagement.

De functie

  • De medewerker informatiemanagement heeft een takenpakket gericht op het vertalen van de informatiebehoeften naar informatievoorzieningen en ondersteuning bieden aan de informatiemanager. Tot het takenpakket behoren onder andere:
  • Regievoering over het opstellen van en de uitvoering van het informatiebeleidsplan, in nauwe samenwerking met Inkoop en ICT; 
  • Implementeren en bewaken van vastgesteld beleid (behoudt overzicht); managen van verwachtingen bij stakeholders;
  • Eisen/wensen van gebruikers helder krijgen en deze consolideren tot specs (informatieanalyse); 
  • Definiëren van functionele SLA eisen i.s.m. inkoop;
  • Opstellen van projectplannen en aansturen van leveranciers.

Wij vragen

  • Een afgeronde relevante HBO opleiding, zoals HBO informatiemanagement, HBO bedrijfskunde /bestuurskunde met IT affiniteit, of een vergelijkbare opleiding op HBO niveau. 
  • Kennis van methoden en technieken voor opstellen van business cases, informatieanalyse, projectmanagement en testen. 
  • Uitstekende sociale vaardigheden, zelfstandigheid, goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, doorzettingsvermogen, systematisch werken en een representatief voorkomen. 
  • Informatiemanagement is een nieuwe functie binnen Tangenborgh. Van de kandidaat wordt leiderschap verwacht om de functie tot een succes te maken.

Wij bieden

Een uitdagende functie en een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, met een maximum van € 3.828,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Inlichtingen

Meer informatie over de functie kan worden ingewonnen bij de heer G. Holvast, manager financiële zaken,
telefoonnummer: 0591-681670.
Het opvragen van referenties en een assessment maken onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren kunt u tot 29 mei 2017 via Zorgplein Noord:

Solliciteren via ZorgpleinNoord