Woonconcept | Internal Auditor

Waar kom je terecht?

Woonconcept is een woningcorporatie actief in Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerlan en Assen. Het hoger doel is het bereikbaar maken voor een thuis voor wie dat nodig heeft. De portefeuille bestaat dan ook voornamelijk uit woningen (12.500) met daarnaast maatschappelijk- en zorgvastgoed. Er werken ruim 100 medeweerkers bij Woonconcept. Je valt direct onder de directeur-bestuurder binnen het team Beleid&Organisatie. Het is een veranderingsgezinde organisatie die met 20 ambassadeurs vanuit de gehele organisatie een nieuwe organisatievisie heeft opgesteld. Op basis hiervan wordt een nieuwe koers gevaren. Verder is het toegankelijke organisatie met ambitie, een prettige werksfeer en een goed imago. 

Internal Auditor 

20 uur per week 

Wat is jouw functie

Je stelt in samenwerking met de directeur en RvC een auditkalender op en defineert en prioriteert de belangrijkste audit objecten die bijdragen aan doelrealisatie van Woonconcept. Hierbij kan je denken aan audits over klantgerichte en IT-onderwerpen, de inrichting van projecten, risicomanagement of integriteit en transparantie. je onderzoekt en bekijkt onafhankelijk en systematisch risico's die Woonconcept loopt bij het realiseren van haar strategie en beleid. Je bent inhoudelijk gesprekspartner voor de directeur en de RvC. Je combineert inhoud met persoonlijkheid om draagvlak te creëren binnen de organisatie voor Auditing en doet aanbevelingen ter verbetering. 

Jouw bijdrage

Als Internal Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur bestuurskunde, bedrijfskunde of bedrijfseconomie
  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Internal Auditing
  • Kritische en onafhankelijke blik om vanuit een helikopterview naar beheersing en effectiviteit te kijken
  • Analytisch en resultaatgericht
  • Communicatief vaardig (woord en schrift) met het vermogen een verbindende rol te vervullen
  • Gericht op samenwerken - ondanks de onafhankelijke aard van de3 functie en initiatiefrijk
  • affiniteit met de doelgroep en maatschappelijk ondernemen.

Ons aanbod

Het gaat om een functie voor 20 uur per week. De standplaats is Meppel. Het salaris bedraagt max. 72k per jaar (op basis van 36 uur per week). De organisatie kent onder meer flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerk. 

Interesse?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. of mail je CV en motivatie naar . Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, recruiter op nummer 06-41532393

Niet voor jou, wel voor een andere topper? 

Misschien past de rol niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede proffesionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen wij daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing. dan belonen wij dat met onze Findersfee. 

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog mee werven, kijk dan op Vacatures. Je kan ons ook volgen, kijk dan op  AuditPeople op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.