Thús Wonen | Senior projectleider

Iedereen verdient een plek waar hij zich thuis voelt. Zo eenvoudig is het. Thús Wonen helpt mensen met een laag inkomen aan een geschikte woning in Noordoost-Friesland. We voelen ons verbonden met deze prachtige regio en we blijven er voor onze bewoners, ook nu er krimp dreigt. Minder zelfredzame huurders ondersteunen we daar waar nodig.

Onze grootste opgave voor de komende jaren is het verbeteren van de woningen. Jaarlijks voeren we onderhoud uit aan de buitenkant van 1.000 woningen en verbeteren we de binnenkant van 300 woningen. Tegelijkertijd verbeteren we de energieprestatie van deze woningen door isolatie en dubbel glas aan te brengen. We vernieuwen de woningvoorraad door middel van sloop, verkoop en vervangende nieuwbouw, aansluitend bij de veranderende behoefte van onze huurders en passend bij onze financiële mogelijkheden. Het aantal woningen brengen we langzaam terug.

Dit alles doen we in overleg met onze omgeving om zo bij te dragen aan een goed woon- en leefklimaat in Noordoost-Friesland.

Thús Wonen wil een transparante organisatie zijn die de dialoog aangaat met haar omgeving. Vanuit Dokkum werken ongeveer 70 betrokken medewerkers in een open en informele sfeer aan haar sociale doelstellingen. Vanwege het vertrek van een medewerker zoeken wij een:

Senior projectleider
(36 uur, met zicht op een vast dienstverband) 

Werkzaamheden
Binnen de afdeling Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanbesteden en managen van meerdere en gelijktijdige nieuwbouw- en herstructureringsprojecten en renovatie- en planmatig onderhoudsprojecten. Het zijn projecten met een gemiddelde en hoge moeilijkheidsgraad. Je zorgt dat de uitvoering verloopt volgens de vastgestelde contractstukken, dat de klant tevreden is over de uitvoering en dat de oplevering voldoet aan de gemaakte afspraken. In dit proces werk je intensief samen met de woonconsulent Projecten van de afdeling Wonen. Je vindt het belangrijk, dat de vastgestelde kaders van budget, kwaliteit en kwantiteit behaald worden en dat de projecten binnen de gestelde tijds­termijn opgeleverd worden.
In het kader van het Strategisch Voorraadbeheer verricht je complex- en locatieanalyses en geef je  advies met betrekking tot de haalbaarheid van projecten. Je doet voorstellen met betrekking tot aan- en verkoop van posities c.q. vastgoedobjecten zodanig dat deze passen binnen de kaders van het Strategisch Voorraadbeleid.

Wij vragen
Een opleiding op HBO-niveau aangevuld met aantoonbare ervaring op het gebied van bouwmanagement. Wij vinden het belangrijk dat je inhoudelijke kennis hebt van bouwkunde, bouw­management en bouwtechnische regelgeving en kennis van wet- en regelgeving op het gebied van ARBO en milieu. Je kunt locatieanalyses in het kader van het SVB maken en de haalbaarheid van projecten beoordelen. Verder heb je inzicht in hoe projecten administratief zijn opgebouwd en je hebt ervaring en kennis van automatisering.
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die zich op de juiste momenten kritisch opstelt. Verder heb je bewezen proactief te zijn en beschik je over overtuigingskracht.

Wij bieden
Een dynamische en moderne werkomgeving die zich kenmerkt door vele en snelle ontwikkelingen. Je krijgt een zeer grote mate van zelfstandigheid, bij een woningcorporatie met een prettige werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO Woondiensten en de eigen aanvullende regelingen van Thús Wonen. De functie is ingedeeld in schaal J en er wordt een contract voor twee jaren aangeboden. Bij gebleken geschiktheid  hebben wij de intentie om de tijdelijke arbeidsovereenkomst daarna voort te zetten in een vast dienstverband.

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd in een veelzijdige baan bij een maatschappelijke onderneming, die volop in beweging is? Stuur dan vóór 22 november 2017 een brief met curriculum vitae aan hrm@thuswonen.nl ter attentie van Jan Reitsma.
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeroen Kuipers, hoofd Vastgoed, via telefoonnummer 0800 5511 511.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.