Nijestee | Manager Bouwen

Omschrijving:
Nijestee is de grootste woningcorporatie in de stad Groningen. Bij Nijestee werken 170 gedreven medewerkers. Nijestee biedt woonruimte aan 22.000 Groningers en doet er alles aan om mensen met lagere inkomens goed te laten wonen. Goede woonruimte is niet alleen een goede woning, maar ook een veilige buurt, een gezellige straat, een leefbare stad. Nijestee werkt aan wonen in de stad Groningen en dat doet men samen met bewoners, gemeente, andere corporaties en hulpverleningsinstellingen. Nijestee heeft woningen in bijna alle wijken van de stad Groningen en is volkshuisvester in hart en nieren; sterk maatschappelijk betrokken, ondernemend en met beide benen op de grond. Nijestee is maatschappelijk betrokken en werkt nauw samen met haar belanghouders. Zie ook: www.nijestee.nl.
Wij zijn op zoek naar;

Manager Bouwen (36 uur per week)

Het team Bouwen maakt deel uit van de afdeling Vastgoed. Daarnaast zijn er de teams Ontwikkeling en Verkoop. De managers van de teams vormen samen met de Directeur Vastgoed het MT van de afdeling Vastgoed. De Manager Bouwen geeft op coachende wijze leiding aan de zeven projectleiders en opzichters in het team. U rapporteert aan de directeur Vastgoed.

Jouw bijdrage:
U bent verantwoordelijk voor de realisatie van de bouw van woningen en woongebouwen en u zorgt voor energetische verduurzaming van het woningbezit, om te komen tot lastenverlichting van de huurders. U geeft leiding aan de projectleiders en opzichters, zit in het MT en rapporteert aan de directeur Vastgoed. U heeft hbo/wo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding HTS of TU Bouwkunde, met een managementopleiding en ruime ervaring in een (project)managementfunctie, bij voorkeur bij een corporatie, gemeente, projectontwikkelaar of in de bouw. U bent verbindend, samenwerkingsgericht, creatief, omgevingsbewust en klant- en resultaatgericht.

Jouw profiel:

· U heeft hbo/wo werk- en denkniveau.
· U heeft een relevante opleiding afgerond op tenminste hbo-niveau, bijvoorbeeld HTS Bouwkunde of TU Bouwkunde.
· U heeft aanvullende opleidingen op het gebied van leiderschap en/of management en communicatie
· U heeft affiniteit met en hart voor het maatschappelijk werkveld en de taak van Nijestee.
· U heeft minimaal zes jaar ervaring in een (project)managementfunctie.
· U heeft actuele kennis van techniek en regelingen.
· U heeft bij voorkeur ervaring bij een corporatie, gemeente, projectontwikkelaar of in de bouw.
· U heeft verduurzaming omarmd, kent de materie en hebt hierbij een groot netwerk waarmee u Nijestee verbindt.
· U bent gewend en in staat om met een brede scope naar zaken te kijken en verantwoordelijkheden te nemen.
· U heeft affiniteit met de stad Groningen.

Ons aanbod:
Inschaling is conform cao Woondiensten schaal L. Het betreft een fulltime dienstverband (36 uur). Nijestee kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering, fietsenplan en een eindejaarsuitkering. De Personeelsvereniging biedt een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Interesse?

Voor deze vacature werven we intern en extern tegelijkertijd via Bureau Beljon+Westerterp. Reageren is vanaf 24 december mogelijk via hun website onder vacature; https://www.beljon.westerterp.nl/