Loopbaaninitiatief | Managementassistent (werkervaringsplek)

Loopbaaninitiatief is een samenwerkingsverband van 18 woningcorporaties in het noorden van Nederland. Ons doel is om medewerkers te helpen bij hun loopbaanontwikkeling. Een aantal keren per jaar bieden wij een werkervaringsplek voor iemand die zich aan het oriënteren is op de arbeidsmarkt en zijn/haar netwerk wil vergroten. Een werkervaringsplek biedt vaak de ideale opstap naar een betaalde baan.

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Op ons kantoor in Heerenveen zoeken wij per direct een:

Managementassistent(e) (werkervaringsplek)

 

Je werkzaamheden

Bij Loopbaaninitiatief staat de loopbaanontwikkeling van medewerkers centraal. Wij werken met passie en bevlogenheid aan het begeleiden van medewerkers van werk naar werk. We organiseren trainingen en workshops en ondersteunen medewerkers met loopbaanadvies.

Als Managementassistent(e) bied je algemene ondersteuning op het gebied van telefoon, e-mail, post, informatievoorziening en administratieve werkzaamheden. Van het screenen van e-mails tot organiseren en notuleren van vergaderingen, regelen en organiseren, etc. Je bent gewend om met vertrouwelijke zaken om te gaan. Je vindt het prettig om in een drukke en dynamische omgeving te werken. Zelfstandig werken is je op het lijf geschreven.

Je bent mede verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Je zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes verloopt
  • Je ondersteunt bij de organisatie van verschillende projecten
  • Je ondersteunt bij het plannen en organiseren van trainingen en workshops
  • Je bewaakt de voortgang van afspraken, je bereidt ze voor en je zorgt voor de verspreiding van relevante informatie

 Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een ondernemende en proactieve instelling
  • Je beschikt over plan- en organisatievermogen
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
  • Je bent zowel mondeling en schriftelijke communicatief vaardig
  • Je staat positief in het leven

 Wat bieden wij jou?

Je werkt in een uniek samenwerkingsverband van 18 woningcorporaties. Je werkt in een informele sfeer. Je bouwt (meer) relevante werkervaring op en vergroot je netwerk. Je leert in een korte tijd in welke omgeving jij het meeste uit jezelf kunt halen. Hierdoor kun je veel gerichter en effectiever solliciteren. De werkervaringsplek is onbetaald, maar het netwerk en de ervaring die je er voor terug krijgt in onbetaalbaar!  

Interesse?

Spreekt bovenstaande werkervaringsplek jou aan? Stuur dan een motivatie + cv naar info@loopbaaninitiatief.nl. Voor vragen kun je terecht op maandag bij Klaske de Jong (Loopbaanadviseur Loopbaaninitiatief) op 0513 614287 en op dinsdag en donderdag bij Margriet van der Galiën (Coördinator Loopbaaninitiatief) op 0513-614289.