De Huismeesters | Teamleider Dagelijks Onderhoud

Het team dagelijks onderhoud van De Huismeesters zoekt een teamleider. Het team valt onder de afdeling Vastgoed en bestaat uit een kleine 20 gemotiveerde allround vaklieden, werkvoorbereiders en opzichters. Zij zetten zich elke dag weer in om reparatieverzoeken van huurders snel en adequaat op te lossen. In verband met het vertrek van de huidige teamleider komt deze afwisselende functie vacant.  

De Huismeesters is een klantgerichte buurtcorporatie in de stad Groningen. We staan dicht bij onze bewoners. We zetten ons in voor goede betaalbare woningen, een goede dienstverlening en leveren maatwerk waar nodig. Dit doen we niet alleen. We werken samen met diverse maatschappelijke organisaties in onze wijken. 

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor een snelle en adequate uitvoering van het dagelijks onderhoud. Je geeft leiding aan het team. Je draagt bij aan beleidsontwikkeling binnen het vakgebied en adviseert de manager Vastgoed over trends en ontwikkelingen in de markt.

Wat vragen wij van jou

Als ervaren en in mensen geïnteresseerde leidinggevende ondersteun en inspireer je de medewerkers om het werk vakkundig en adequaat uit te voeren. Je weet wat je wilt, bent duidelijk in je verwachtingen en laat ruimte voor werkplezier, persoonlijke inbreng en aanpak. Het belang van onze huurders houd je steeds voor ogen.

Je werkt en denkt op HBO niveau en het komt goed van pas als je kennis hebt van bouwkunde, technisch beheer en installatietechniek.

Wat bieden we jou

Een afwisselende baan in een organisatie met ambitie en plannen. Onze focus ligt op verbetering en verduurzaming van ons bezit en het optimaliseren van onze dienstverlening. Dat kan alleen met een doelgerichte en wendbare organisatie. Met rond de 80 betrokken medewerkers zijn we hier volop mee bezig. Jij hebt zin om actief bij te dragen aan deze beweging.

Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden we je een salaris tussen € 3.480 en € 4.700 bruto per maand op basis van een voltijdse aanstelling.

Je krijgt eerst een aanstelling voor een jaar. Als het van beide kanten goed bevalt maken we afspraken over het vervolg.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sije Holwerda, directeur, 050-3657171. Je brief met CV kun je tot en met 11 augustus mailen naar solliciteren@dehuismeesters.nl  De gesprekken vinden plaats in week 33 en 34.

Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de procedure.