Actium | Trainee

 Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Actium werkt in een maatschappij die steeds sneller verandert en waar het klimaat onder druk staat. Daarom kan en wil zij niet stil blijven zitten; ze moet blijven innoveren, ontwikkelen, leren, zoeken en proberen. Actium heeft de overtuiging dat daarvoor lef en beweging nodig is.

 Wij zoeken daarom voor de duur van één jaar een

Creatieve en zelfstandige trainee

36 uur

 Wij willen weten hoe onze woningen er in de toekomst uitzien. De maatschappij verandert, mensen krijgen andere wensen, steden groeien en het platteland verdunt, wonen moet duurzamer en materialen moeten milieuvriendelijker. Heb jij een open mindset en ben jij creatief? Vind je het leuk om de verschillende maatschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar kansen voor Actium? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Nieuwe technieken, duurzame materialen en gedrag, wijzigende huishoudenssamenstellingen. Allemaal ingrediënten voor een ‘andere woning’ en ‘anders wonen’. Hoe ziet de, in alle opzichten, duurzame woning van de toekomst er uit?

  • Jij ontwikkelt de woning die hierbij past. Je werkt hier zelfstandig aan. Je verdiept je in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, bouwkunde, duurzaamheid en demografie. Je vertaalt die naar de woning die op de toekomst voorbereid is en flexibel kan meegroeien met de veranderingen.
  • Daarnaast werk je als ontwikkelaar/projectleider mee in de reguliere werkzaamheden. Je gebruikt je inzichten voor je eerder omschreven onderzoeksopdracht en neemt dit vice versa mee in de werkzaamheden als ontwikkelaar/projectleider.

Dit is jou op het lijf geschreven, want…..   

  • Je bent pas afgestudeerd HBO-er of academicus (maximaal twee jaar geleden), bijvoorbeeld op het vakgebied architectuur, bouwkunde, planologie of sociale geografie. Je neemt relevante theoretische vakkennis mee.
  • Je bent analytisch, je werkt gestructureerd en planmatig.
  • Je bent kritisch en vasthoudend als het moet. Je kunt communiceren op verschillende niveaus.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het leuk om samen te werken met collega’s op verschillende vakgebieden.
  • Je weet anderen te inspireren. Je vertelt graag over wat je doet en wat je weet.

Kortom, je bent ambitieus. Je hebt de drive om je te ontwikkelen in je rol en op ons vakgebied. En je hebt daarbij gevoel voor de doelgroep waar we voor werken.

Wat bieden wij jou?

In dit traineeprogramma werken wij samen met GOA Publiek. Als trainee ga je 36 uur per week aan het werk voor de duur van 12 maanden. Het salaris bedraagt € 2.500 per maand bij een fulltime dienstverband. Je komt in dienst bij GOA Publiek, de ABU CAO is hierbij van toepassing.

Je opdracht verricht je bij Actium. Wij bieden 16.000 huishoudens, verspreid over 70 woonplaatsen in Drenthe en Zuidoost Friesland, een thuis in onze woningen. Vanuit ons kantoor in Assen werken zo’n 160 medewerkers met hart en ziel om goed wonen en prettig leven voor onze huurders mogelijk te maken. Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst.

Wij openen deuren voor onze huurders, maar ook voor onze medewerkers. Werken als trainee bij Actium betekent werken en ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen.

Het traineeprogramma bestaat naast het uitvoeren van een opdracht en het meewerken in de organisatie uit diverse workshops, activiteiten en intervisie aan die aansluiten bij de ontwikkeling als starter op de arbeidsmarkt. Dit programma verzorgen we samen met GOA Publiek. Het bestaat onder andere uit:

  • Kennismaken met Actium en de branche waarin wij werkzaam zijn;
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding;
  • Uitwisseling van ervaringen tussen trainees van andere organisaties.

Heb je vragen over de functie en/of over Actium?

GOA Publiek verzorgt de werving voor de vacature. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen op 050 7001323 en vragen naar Harald Grasdijk, projectleider trainees, of Nienke Scheeringa, leerlingbegeleider/ coach.

Ben jij wie we zoeken en wil je reageren?

Stuur je CV en motivatie in voor 22 juli 2019 via het sollicitatieportal op www.goapubliek.nl/vacatures.

We streven ernaar om de sollicitatiegesprekken plaats te laten vinden in week 34.

Je start op maandag 2 september (of zo snel mogelijk daarna, bij voorkeur in de maand september) aan je nieuw traineebaan.