Acantus | Medewerker Projectondersteuning

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature medewerker projectondersteuning voor 36 uur per week.

Werkzaamheden

Als medewerker projectondersteuning werk je binnen het bedrijfsbureau van de afdeling Onderhoud & Investeringen. Je bent daar verantwoordelijk voor de administratie die hoort bij onze nieuwbouw-, sloop- en renovatieprojecten en rondom asbestinventarisatie

en -sanering. Hierbij moet je denken aan het beheren van projectdossiers en administratieve (project) ondersteuning. Ook realiseer je zelfstandig kleine projecten.

Kennis en ervaring

  • MBO werk- en denkniveau op technisch/administratief gebied.
  • Kennis van en ervaring met administratieve processen.
  • Kennis van automatisering.
  • Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Wij bieden:

  • Een jaarcontract voor 36 uur per week met uitzicht op een verlenging.
  • De functie valt in schaal F van de CAO Woondiensten: vanaf € 2.486,- tot € 3.269,- bij 36 uur per week.

PIT!

Wij staan voor medewerkers met PIT! Plezier, Inzetbaar en Toekomstbestendig. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Woonplezier

Voel je thuis! Dat is waar we voor staan. Goede en betaalbare huurwoningen waar onze huurders met plezier kunnen wonen. Woonplezier betekent voor ons niet alleen een fijn huis, de woonomgeving is net zo belangrijk. Samen met huurders en stakeholders werken we iedere dag aan woonplezier in het mooie Noord- en Oost-Groningen.

Werkplezier

Werken bij Acantus betekent werken in een omgeving waar veel speelt. Voel je thuis! is net zo belangrijk voor onze medewerkers als voor onze huurders, daarom staat werkplezier

Bij ons voorop. Er is ruimte voor initiatieven en dat mag best met een beetje lef. We werken in een open bedrijfscultuur waarin de verdere ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is.

Solliciteren

Reageren kan tot en met 5 mei via sollicitatie@acantus.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Roeland Weijs via 0900 - 8400.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 23 en 27 mei 2019.

Werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats.