Acantus | Medewerker Functioneel Beheer

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature medewerker functioneel beheer voor 18 uur per week.

Werkzaamheden

Als medewerker functioneel beheer werk je binnen het team Informatievoorziening & Services van de afdeling Bedrijfsvoering & Financiën. Samen met nog twee andere collega’s ondersteun je diverse bedrijfsprocessen door middel van functioneel beheer. Je

doet dit door de vraag van je interne klant te vertalen naar beschikbare oplossingen. We zoeken iemand die denkt in kansen en mogelijkheden, analytisch en communicatief sterk is en van nature een gastvrije instelling heeft.

Kennis en ervaring

  • Hbo-diploma, bijvoorbeeld richting informatisering.
  • Aanvullend geschoold op het terrein van functioneel beheer.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Enige kennis van database-management en gegevensbeheer.

Wij bieden:

  • Een jaarcontract voor 18 uur per week met uitzicht op een vast contract.
  • De functie valt in schaal H van de CAO Woondiensten: vanaf € 2.992,- tot € 3.685,- bij 36 uur per week.

PIT!

Wij staan voor medewerkers met PIT! Plezier, Inzetbaar en Toekomstbestendig. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Woonplezier

Voel je thuis! Dat is waar we voor staan. Goede en betaalbare huurwoningen waar onze huurders met plezier kunnen wonen. Woonplezier betekent voor ons niet alleen een fijn huis, de woonomgeving is net zo belangrijk. Samen met huurders en stakeholders werken we iedere dag aan woonplezier in het mooie Noord- en Oost-Groningen.

Werkplezier

Werken bij Acantus betekent werken in een omgeving waar veel speelt. Voel je thuis! is net zo belangrijk voor onze medewerkers als voor onze huurders, daarom staat werkplezier

Bij ons voorop. Er is ruimte voor initiatieven en dat mag best met een beetje lef. We werken in een open bedrijfscultuur waarin de verdere ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is.

Solliciteren 

Reageren kan tot en met 5 mei via sollicitatie@acantus.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Ralf Dik via 0900 - 8400.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 23 en 27 mei 2019.

Werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats.