Acantus | Bewonersconsulent

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature bewonersconsulent regio Delfzijl voor 36 uur per week

Werkzaamheden

Naast de reguliere werkzaamheden, ligt het accent op activiteiten rondom sloop/nieuwbouw van een deel van ons woningbezit in Delfzijl. Het gaat dan om het inventariseren en verwerken van de individuele woonwensen van de huurders en het voorbereiden en bijwonen van bewonersavonden. Daarnaast ga je namens Acantus samenwerkingen aan met partners met als doel de leefbaarheid in de regio te optimaliseren d.m.v. verschillende projecten.

 Kennis en ervaring

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met projectmatig werken met huurders en partners op het gebied van sociaal beheer en
  • Leefbaarheid

 Wij bieden

  • Een jaarcontract voor 36 uur per week met uitzicht op verlenging.
  • De functie valt in schaal H van de cao Woondiensten: vanaf € 2.992,- tot € 3.685,- bij 36 uur per week.
  • Wij staan voor medewerkers met PIT! Plezier, Inzetbaar en Toekomstbestendig. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

 Woonplezier

Voel je thuis! Dat is waar we voor staan. Goede en betaalbare huurwoningen waar onze huurders met plezier kunnen wonen. Woonplezier betekent voor ons niet alleen een fijn huis, de woonomgeving is net zo belangrijk. Samen met huurders en stakeholders werken we iedere dag aan woonplezier in het mooie Noord- en Oost-Groningen.

Werkplezier

Voel je thuis! is net zo belangrijk voor onze medewerkers als voor onze huurders, daarom staat werkplezier bij ons voorop. Er is ruimte voor initiatieven en dat mag best met een beetje lef. We werken in een open bedrijfscultuur waarin de verdere ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is.

Reageren kan t/m 21 april via sollicitatie@acantus.nl.

Voor meer informatie kun je terecht bij Liza Meindertsma via 0900-8400.

Gesprekken staan gepland voor 29 april en 1 mei a.s.

Je vindt de volledige functiebeschrijving op www.acantus.nl