BBL-leerling Management assistent FGMW (0,8 fte)

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

Organisatie

Rijksuniversiteit Groningen

Wij zijn een van de 13 universiteiten van Nederland en een van de grootste werkgevers van het Noorden. We zijn trots op onze plaats in de wereldtop van universitaire opleidingen. Opleiding en ontwikkeling is onze core-business. Bij ons studeren ruim 35.000 studenten, en we groeien nog steeds! Wij willen je graag de mogelijkheid bieden om het vak van management-assistent bij ons te leren, naast het volgen van je opleiding. Wij zijn door het SBB in 2019 uitgeroepen tot beste leerbedrijf van het Noorden (https://www.rug.nl/news/2019/07/grytsje-hellinga-en-de-rug-verkozen-tot-beste-praktijkopleider-en-beste-leerbedrijf-van-provinci) en ook dit jaar zijn wij weer voorgedragen.

Jaarlijks werken ongeveer 30 BBL-leerlingen bij de RUG en de praktijkbegeleiders worden allemaal geschoold om jou het vak zo goed mogelijk te leren en je zo goed mogelijk te begeleiden.

Ben jij een echte regeltante of regelneef, werk jij graag op de computer, doorloop jij jouw werkdag met een grote glimlach en ben jij iemand die het hoofd koel houdt en goed overzicht kan bewaren? Dan lijk jij de geschikte kandidaat als leerling management-assistent.

Je krijgt 1 dag per week les op een regionaal opleidingscentrum (Noorderpoort of Alfacollege) en werkt 4 dagen per week bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Jouw plek in de organisatie
De Faculteit/Dienst Gedrags- en Maatschappijwetenschappen
De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is één van de grotere faculteiten van de RUG en een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze opgelost of voorkomen kunnen worden.

Binnen de afdeling Secretarieel Administratieve Serviceverlening (SAS) wordt een enthousiaste leerling secretaresse gezocht voor het secretariaat van de afdeling Orthopedagogiek, bestaande uit 2 basiseenheden, genaamd: Gedrag, opvoeding en kinderrechten en Leren en ontwikkelen

Je werkt op dit secretariaat samen met 2 naaste collega’s. Samen ondersteunen jullie op een professionele wijze de hoogleraren en andere stafleden bij hun administratieve en organisatorische werkzaamheden. Dit betekent dat je soms ook contacten hebt met studenten, de media e.d. Het komt regelmatig voor dat je mensen in het Engels te woord moet staan.

Indien nodig kan je ook deels ingezet worden bij een ander secretariaat binnen SAS.

Functiebeschrijving

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden/taken zijn gericht op/bestaan uit:

• agendabeheer (digitaal): afspraken maken en wijzigen
• communicatie: verzorgen van (mail) correspondentie (NL en ENG)
• secretariële en administratieve ondersteuning: bijv. layoutwerkzaamheden, bestanden bijhouden, faciliteiten voor medewerkers regelen, zalen en catering regelen, etc.
• archiefwerkzaamheden (voornamelijk digitaal)
• op een klantvriendelijke wijze medewerkers, studenten, externe relaties te woord staan (mondeling en per e-mail)
• scan- en kopieerwerkzaamheden
• voorbereiden en organiseren van vergaderingen
• organiseren van bijeenkomsten en evenementen
• Readers samenstellen.

De werkzaamheden kunnen langzamerhand uitgebreid worden. Dit is afhankelijk van je talenten, kennis, vaardigheden en gedrag:

• ondersteunen bij de komst van nieuwe medewerkers
• notuleren van vergaderingen
• begeleiden van de tentamenvoorbereiding en -afhandeling
• zelfstandige ondersteuning voorzitter/leidinggevende en stafleden.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

Je start met een 2-jarige BBL-opleiding tot management assistent (niveau 4) bij een ROC (Alfa-college of Noorderpoortcollege te Groningen). Daarbij bezit jij de volgende eigenschappen:

• voldoende beheersing van de Nederlandse taal
• representatief en servicegericht
• leergierig
• klantvriendelijke en oplossingsgerichte instelling
• bij voorkeur heb je al enige ervaring met Google mail en Microsoft Office.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wat bieden we jou?

● je salaris start op € 1151,20 Als je 22 jaar of ouder bent, ontvang je een aanvangssalaris van € 1413,60 bruto per maand in het eerste jaar bij 0,8 fte werktijd (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
● je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Na 9 maanden bekijken we of er voldoende reden is om je aanstelling met een jaar te verlengen.
● wij betalen de kosten voor je opleiding en je leermiddelen
● je krijgt een ruim aantal vakantiedagen
● de mogelijkheid om je bij het Secretaresse-netwerk aan te sluiten en zo je netwerk uit te breiden.

Ingangsdatum: 1 september 2021

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 10 mei 2021 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdagmiddag 11 mei.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Miranda Cazemier van den Berg, praktijkbegeleidster
M.Cazemier.van.den.Berg@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer L001221

Digitaal sollicitatieformulier