Medewerker onderwijsadministratie (0,7 fte)

Afdeling

Faculty of Science and Engineering

Organisatie

University of Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is een internationaal georiënteerde universiteit die behoort tot de Europese top. Onderzoekers en docenten in tal van vakgebieden zijn gepassioneerd voor hun werk en krijgen de kans om zich te ontplooien. De universiteit spant zich in om de talenten, ambities en prestaties van haar ruim 32.000 studenten en 5.600 medewerkers te belonen.

De Faculteit Science and Engineering (FSE) draagt verantwoordelijkheid voor het onderzoek en onderwijs op het gebied van de bètadisciplines Biologie, Farmacie, Informatica, Kunstmatige Intelligentie, Life Science & Technology, Natuurkunde, Scheikunde, Sterrenkunde, Technische Bedrijfskunde en Wiskunde. Het overgrote deel van het onderwijs wordt in het Engels aangeboden. Het Education Support Centre (ESC) van de Faculteit draagt zorg voor de onderwijsondersteuning aan studenten en docenten.

Het Education Support Centre (ESC) omvat o.a. studieadvies, opleidingscoördinatie, roostering, cijferregistratie en diplomaverwerking. Frontoffice-taken worden ingevuld door de Education Support Desk. Het ESC is gevestigd op zowel het Zernikecomplex (Bernoulliborg) als bij het UMCG (Antonius Deusinglaan). Op de locatie Zernike zijn wij op zoek naar een medewerker onderwijsadministratie.

Functiebeschrijving

Ons team bestaat uit 10 medewerkers en samen met het team verzorg je de onderwijsadministratie voor meerdere opleidingen en maak je deel uit van het frontoffice.
Binnen de onderwijsadministratie heb je te maken met veel verschillende werkzaamheden die ook afhankelijk kunnen zijn van de periode in het jaar.

Vaste werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- cijferverwerking
- administratieve afhandeling van bulaanvragen (aanvragen van diploma’s via het bullensysteem en Progress.net, maken van diplomasupplementen, controleren op juistheid en samenstellen van diploma-mappen)
- bijhouden van (digitale) studentendossiers
- studenten en medewerkers informeren over inschrijving, examens, cijferverwerking, vakintekening en de afstudeerprocedure via e-mail, telefoon en balie.

Diverse werkzaamheden die kunnen worden gevraagd:

- het verrichten van ondersteunende werkzaamheden bij de administratieve afhandeling van toelatingsverzoeken en –besluiten
- meedenken over het optimaliseren van de informatie op de algemene pagina’s van de Student Portal
- verrichten van ondersteunende werkzaamheden bij de organisatie van tentamens en tentamens voor studenten met een bijzondere voorziening
- verrichten van ondersteunende werkzaamheden waar nodig binnen het ESC.

Functie-eisen

Je beschikt over:
- een afgeronde administratieve/secretariële opleiding op minimaal mbo-4 niveau
- kennis van en ruime ervaring met MS-Office (Word en Excel)
- bij voorkeur kennis van en ervaring met Progress.net en ProgressWWW
- uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
- accuratesse, dienstverlenende instelling, flexibiliteit, stressbestendigheid en teamgeest
- uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Contractduur: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, van minimaal € 1.992,- tot maximaal € 2.770,- (schaal 6) bruto per maand bij volledige werktijd
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
- de mogelijkheid om te kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek (uitgaande van een fulltime dienstverband); ook heeft de RUG een ruime verlofregeling
- een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, te sturen vóór 6 januari 2019 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/(...)sollicitatiecode.pdf

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Mevrouw N. Snijders Vroegop – Rieks, Teamleider Onderwijsadministratie en Education Support Desk
050-3633132
n.snijders.vroegop-rieks@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer 219582

Digitaal sollicitatieformulier