BBL-Leerling Secretaresse Onderzoeksinstituut ALICE (0,8 fte)

Organisatie
University of GroningenAfdeling
Faculty of Science and Engineering

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 30.000 studenten en 5.500 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

Het onderzoeksinstituut ALICE maakt deel uit van de Faculteit Science & Engineering en houdt zich bezig met onderzoek naar Kunstmatige Intelligentie. Het onderzoeksinstituut bestaat uit drie verschillende onderzoeksgroepen. De wetenschappelijke staf van het instituut verzorgt tevens het onderwijs voor de opleiding Kunstmatige Intelligentie, waardoor onderzoek en onderwijs nauw met elkaar zijn verweven.


Functiebeschrijving
Het secretariaat verzorgt de ondersteuning van de onderzoeksdirecteur, de programmaleiders van de onderzoeksgroepen en de andere stafleden. Daarnaast wordt er zo nu en dan secretariële ondersteuning verleend op het gebied van onderwijs. Het secretariaat bestaat uit één persoon en heeft plaats voor één leerling-secretaresse.

Werkzaamheden o.a.
- (digitaal) agendabeheer en afspraken maken
- beantwoorden vragen staf (en studenten)
- post en e-mailbehandeling/correspondentie
- reserveren accommodaties en catering
- organiseren vergaderingen/bijeenkomsten
- helpen bij administratieve taken/procedures (bijv. promoties, studentassistenten)
- (schaduw) notuleren stafoverleg
- bijhouden computerbestanden/overzichten
- beheer kantoorbenodigdheden
- ziek- en herstelmeldingen.

Taken en werkzaamheden worden aangepast aan het niveau en kunnen gedurende de periode worden uitgebreid, afhankelijk van de ontwikkeling van de leerling.


Functie-eisen
Start van een 2-jarige opleiding tot Secretaresse (niveau 3) of Directiesecretaresse/Managementassistent (niveau 4) bij een MBO-Onderwijsinstelling (ROC).

Wij zoeken een enthousiaste, vriendelijke, sociaal ingestelde en zelfstandige kandidaat.
Iemand die het werk ziet, initiatief toont, niet bang is om vragen te stellen en goed om kan gaan met alle verschillende mensen die op het secretariaat voorbij komen.
Gezien het internationale karakter van de afdeling is kennis van Engels (woord en geschrift) een pré.


Arbeidsvoorwaarden
Contractduur: 12 maanden.
De Rijksuniversiteit Groningen biedt voor de leerlingen in de Beroepsbegeleidende Leerweg een salaris gebaseerd op het minimum jeugdsalaris. Indien je 22 jaar of ouder bent ontvang je een aanvangssalaris van € 1293,60,- bruto per maand in het eerste jaar bij een 0,8 fte werktijd (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Na een jaar wordt op grond van een R&O+gesprek beoordeeld of je aanstelling met nog een jaar verlengd kan worden. Ingangsdatum: 1 september 2017. Sollicitatie Je kunt solliciteren door middel van je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 1 juni 2017 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Maximum salaris: 1293.


Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
Elina Sietsema (dagelijks begeleider op de afdeling)
050-3636533,
e.sietsema@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer L005217


Digitaal sollicitatieformulier