Opleidingsassistenten Opleidingsinstituut PPO (1,3 fte)

Organisatie
Rijksuniversiteit GroningenAfdeling
Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW) is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze kunnen worden opgelost of voorkomen.
PPO is hét instituut in Noordoost-Nederland voor Postmasteropleidingen Psychologie (Postmaster PSY-Opleidingen). Opleidingsinstituut PPO leidt op tot een van de drie wettelijk geregistreerde Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG): gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog. PPO is een van de zes opleidingsinstituten in Nederland die door de minister erkend zijn om deze BIG-opleidingen te verzorgen. PPO verzorgt naast de beroepsopleidingen ook nascholingsactiviteiten (B&N) voor psychologen. Hierbij werkt PPO nauw samen met diverse praktijkopleidingsinstellingen. Het bureau van opleidingsinstituut PPO valt onder de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen. Voor meer informatie over PPO zie: http://www.ppo-opleidingen.nl


Functiebeschrijving
PPO is op zoek naar twee opleidingsassistenten met beiden een eigen aandachtsgebied.

De vacatures van Opleidingsassistent GZ (0,6 fte) en Opleidingsassistent KP/PT en B&N (0,7 fte) zijn bij Opleidingsinstituut PPO. PPO organiseert opleidingen in opdracht van de Stichting PPO. De Opleidingsassistenten zijn direct betrokken bij het cursorisch deel van de opleidingen. De medewerkers ondersteunen de onderwijscoördinator, de managers en de hoofdopleiders bij het optimaliseren van de kwaliteit van de opleidingen.

De taken van de medewerker richten zich met name op de planning van het curriculum, roostering, planning en aansturing van de oproepkrachten en het beheer van onderwijspakketten in Progress. Van de medewerker wordt verwacht dat deze pro-actief meedenkt over mogelijke onderwijsontwikkelingen zoals het optimaliseren van de digitale leeromgeving en dat hij/ zij resultaatgericht werkt in goede afstemming met de managers en onderwijscoördinator.

De Opleidingsassistent KP/PT en B&N is daarnaast verantwoordelijk voor het faciliteren van de bij- en nascholingscursussen, o.a. door het samenstellen van draaiboeken, deelnemersregistratie en ontvangst van cursisten en docenten.

Competenties:
Plannen en organiseren, accuratesse, analytisch vermogen, oplossingsgericht, initiatiefrijk, flexibel. Communicatief en representatief.


Functie-eisen
• HBO werk- en denkniveau
• kennis van en ervaring met (postmaster) onderwijs
• zelfstandig kunnen werken
• pro-actieve werkhouding
• kennis van het werkveld (GGZ) is een pre
• beschikken over goede communicatieve en sociale vaardigheden
• ervaring met Progress en Blackboard is een pre
• ervaring in een commerciële en/of communicatiefunctie is een pre (B&N)
• kennis van en ervaring met onderwijsvernieuwing is een pre.


Arbeidsvoorwaarden
Contractduur: 12 maanden.
De Rijksuniversiteit Groningen biedt een salaris afhankelijk van kwalificaties en werkervaring van minimaal € 2431,- bruto per maand tot maximaal € 3247,- (schaal 8 CAO Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij volledige werktijd, exclusief 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Het betreft een aanstelling voor de periode van een jaar, met kans op verlenging, voor een omvang van 0,6 fte of 0.7 fte. U wordt ingedeeld in de functie van Onderwijsmedewerker. Datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk. Solliciteren U kunt solliciteren naar deze functie tot 05.12.2016 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Maximum salaris: 3247.


Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
Drs. V.A. (Valerie) Hoogendoorn, Managing Director bureau PPO
v.a.hoogendoorn@rug.nl

Noemt u in uw sollicitatie altijd het vacaturenummer T092216
Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:

Lees meer over de voorwaarden van deelname
Meer informatie over de Projectenbank

Digitaal sollicitatieformulier