Infrastructure Administrator

Afdeling
Ben jij iemand die wil werken in een dynamische omgeving, het beheer en onderhoud  van IT Infrastructuur en platformen hoog in het vaandel heeft, beschikt over ruime kennis en ervaring  met complexe IT omgevingen en zichzelf continu wil verbeteren?

Sinds januari 2016 werken we binnen het ICT Bedrijf met DevOps teams, Service Teams genaamd. In deze teams ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en doorontwikkeling van de  dienstverlening richting onze interne divisies en externe klanten. Het is belangrijk dat je eigen verantwoordelijkheid neemt en dat je “staat” voor de diensten die je levert vanuit het Serviceteam. Daarnaast vragen we je mee te denken over de toekomst van het platform en/of de infrastructuur. Je hebt hierin veel vrijheid om samen met je collega’s het beheer op een steeds hoger  niveau te brengen en te houden en je volledig te ontplooien binnen de functie Infrastructure Administrator. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager.

Onze infrastructuur bestaat onder andere uit circa 900 servers, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van virtualisatie. Onze informatiesystemen zijn opgebouwd uit verschillende platformen, zoals VMWare, Microsoft .Net, IIS, MS-SQL, Biztalk en BI. Daarnaast  zijn er centrale back-up, storage, netwerk en telefonie infrastructuren en wordt er gebruik gemaakt van twee geografisch gescheiden datacenters.

Zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Dan zoeken we jou!  Lees snel verder om te zien wat RDW ICT je te bieden heeft.

Werkzaamheden
Als Infrastructure Administrator ben je medeverantwoordelijk voor het beheren,  controleren en analyseren van de complexe ICT infrastructuur. Je bent bezig met de beschikbaarheid, performance en beveiliging van IT infrastructuur. Deze ICT Infrastructuur is cruciaal voor onze mission critical en essentiële dienstverlening gebaseerd op 7 x 24 uur beschikbaarheid met hoge performance en adequate beveiliging. Je staat met je Serviceteam voor een stabiele omgeving en een storingsvrije productie en weet alle (noodzakelijke) changes in goede banen te leiden.

Je draait mee in een 7x24 uur stand-by rooster om incidenten in de infrastructuur op te lossen binnen de geldende serviceafspraken. Daarnaast ben je als regiehouder van incidenten en problems verantwoordelijk voor het vinden van een structurele oplossing voor incidenten. Voor de sturing op en de acceptatie van de projectresultaten draai je mee in projecten die grote impact hebben op de dienstverlening van het ICT Bedrijf en haar klanten. Uiteraard speel je ook een actieve rol in het verbeteren van het beheer.

Je hebt goede kennis van IT infrastructuren en architectuur met deze kennis van zaken ben je goed in staat in te schatten hoe infrastructuur en platformen zo kunnen worden ontwikkeld dat het beheer op hoog niveau blijft, daarbij zal het automatiseren en standaardiseren van beheer, een grote rol spelen.

Je bent in staat om samen te werken met directe collega’s en medewerkers van andere afdelingen. Hierbij komen communicatieve vaardigheden goed van pas. Tevens ben je analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig.

Functie-eisen
Je hebt:

  • HBO werk- en denkniveau richting informatica MSCA Windows Server 2012 of 2016 (of bereid deze binnen een jaar te halen)
  • MSCA SQL 2012, 2014 of 2016 (of bereid deze binnen een jaar te halen)
  • MSCE certificaten zijn een pré
  • Ervaring in het  beheren en onderhouden van , complexe IT infrastructuren.
  • Security awareness binnen de infrastructuur
  • Een drive en kennis om het beheer te verbeteren en te vereenvoudigen
  • Een drive om je te ontwikkelen binnen je vakgebied en je voelt je thuis in een werkveld dat sterk in beweging is
  • Geen moeite met feedback geven en ontvangen
  • Zin om te gaan voor resultaat en  actief mee te werken aan verbeteringen van het beheer proces.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een innovatieve organisatie als de RDW passen goede arbeidsvoorwaarden. Naast het feit dat we erg goede koffie hebben kan je salaris oplopen tot € 3.945,00,- bruto per maand exclusief vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en de standby toelage. We vinden het belangrijk dat je als medewerker goede voorzieningen hebt op het gebied van reizen, leren en (door) groeien. Zo bieden we je bijvoorbeeld een ruim opleidingsbudget én een persoonlijk loopbaanbudget. We hechten ook veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, dat zie je terug in de 36-urige werk week en het aantal vakantiedagen. We bieden je 216 uren vakantieverlof per jaar.

Overige Informatie
Deze functie is voor onze vestiging in Groningen langs de A7. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irma Boomgaarde, Teammanager ICT, telefoon 050 - 365 38 25 of  kijk op www.werkenbijderdw.nl, daar vind je aanvullende informatie over de RDW en het ICT Bedrijf

Je kunt tot en met 6 december 2016 reageren op deze vacature.

De sollicitatiegesprekken zullen op 14 december 2016 plaatsvinden.

RDW. Baanbrekend in mobiliteit

Bij de RDW werk je aan de mobiliteitsoplossingen van morgen die door miljoenen mensen nationaal en internationaal worden gebruikt. De RDW draagt op een innovatieve manier bij aan het verbeteren van veiligheid, rechtszekerheid  en duurzaamheid van het wegverkeer en aanverwante terreinen zoals parkeren, tol en identificatie. Met veiligheid bedoelen we verkeersveiligheid, maar ook het veilig omgaan met bijvoorbeeld voertuig- of rijbewijsgegevens. Daarnaast dragen we bij aan een gezond milieu door het stellen van milieueisen en het controleren of voertuigen daar aan voldoen. Daarbij stimuleren we het gebruik van alternatieve brandstoffen en het efficiënt inzetten van voertuigen. Dit alles doen wij vanuit onze kernwaarden: betrouwbaar, dienstbaar en professioneel. De RDW is ambitieus en daar passen medewerkers bij die bereid zijn om grenzen te verleggen, nieuwsgierig zijn en het beste uit zichzelf willen halen. En daar investeren wij graag in.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.