Vermogensmanager

Creatief, ondernemend, empathisch en authentiek? Als dit jouw onderscheidende kwaliteiten zijn, ben jij misschien wel dé Vermogensmanager die wij zoeken!

De functie
Als Vermogensmanager ben je hét aanspreekpunt en de gelijkwaardige sparringpartner van onze vermogende klanten. Je voert de regie in het contact tussen klant en bank, waarbij je ervoor zorgt dat de door jou ingeschakelde interne en externe specialisten optimaal met elkaar samenwerken. Klanten merken aan jou dat je gepassioneerd bent om ze de beste dienstverlening te bieden. Ze zijn onder de indruk van jouw ondernemende en creatieve geest. Bovendien weet je door jouw oprechte interesse binnen korte tijd een langdurige vertrouwensband met ze te realiseren.

De bank heeft een stevige ambitie gesteld om te groeien in Vermogensmanagement. Jij vindt het geweldig om deze ambitie te realiseren. Je trekt hierbij samen op met de directeur Particulieren en Private Banking, Roland Welles. Je beweegt je, door je natuurlijke en doelgerichte netwerkvaardigheden, snel effectief in de relevante netwerken van potentiële klanten en pleitbezorgers (zoals advocaten, accountants, notarissen en family offices). Bovendien zijn jouw klanten zo tevreden over jou, dat ze je introduceren bij andere vermogende potentiële klanten. Je weet als geen ander jouw collega’s te inspireren om mooie leads aan te leveren!

Het team Vermogensmanagement
Dit is een nieuw team dat bestaat uit de Vermogensmanager en de Assistent Vermogensmanager, rechtstreeks geleid door de directeur Particulieren en Private Banking. Je werkt nauw samen met collega’s van andere teams, zoals adviseurs Private Banking, Financieel Adviseurs, Accountmanagers Groot Zakelijk en MKB-adviseurs.

Onze bank
Emmen-Coevorden; een gebied van contrasten. Met de rust en ruimte van de natuur, maar ook met dynamiek. Met de grootste industriekern van Noord-Nederland, het hoogste aantal miljonairs in Drenthe en ruim 150.000 inwoners mag je gerust concluderen dat er voldoende dynamiek te vinden is. De bank is goed geworteld in het gebied, waarbij er sprake is van een prima marktpenetratie. Hierbij is er nog veel ruimte voor verdieping van de bestaande klantrelaties. Je gaat bij een bank werken waar de succesvolle commerciële beweging die de afgelopen jaren is ingezet, naar meer smaakt.
Er is nog veel potentie om de komende jaren een verdere groei te realiseren. Het coöperatieve karakter van de bank zie je terug in actieve marktteams die zich dichtbij de klant en hun leefwereld bewegen en veel initiatieven om de lokale welvaart en het lokale welzijn te stimuleren. De bank investeert hierin aanzienlijk met geld en inspanning.

Kortom, een bank waar je jouw ambities kunt realiseren als jij streeft naar een optimaal resultaat. Voor onze klanten, onze bank én jezelf.

Wij vragen

  • Je bent creatief en authentiek, je beschikt over empathisch én contracterend vermogen, en je bent ondernemend
  • Je voelt je verbonden met het werkgebied van Rabobank Emmen-Coevorden
  • Je bent communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Anderen omschrijven jou als persoonlijkheid met een hoge gunfactor die in staat is om snel verbinding te maken
  • De juiste competenties zijn wat ons betreft belangrijker dan aantoonbare ervaring, je beschikt wel over de bereidheid en het vermogen om in korte tijd een hoog inhoudelijk niveau te bereiken

Wij bieden

  • Een zeer afwisselende, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid!
  • De functie is ingedeeld in functiegroep 9 of 10
  • De inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring

Aanvullende informatie
Deze vacature staat open tot en met 8 augustus a.s. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij afdeling HR, op telefoonnummer (0591) 680 602. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Roland Welles, Directeur Particulieren (06) 20 49 54 79. De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 14 augustus a.s. We vragen sollicitanten hier alvast rekening mee te houden.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan vóór 8 augustus a.s. via hrm.emmen-coevorden@rabobank.nl en overtuig ons van het feit dat jij de kandidaat bent voor deze functie. Hoe je dit doet is free-format en laten we graag aan je eigen creativiteit over.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de ‘Regeling Screening Rabobank’ of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om een functie bij de Rabobank te vervullen.
Een individueel assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Word jij de Rabobank?