Rabobank Emmen-Coevorden zoekt Commercieel Talent!

Wij zoeken commercieel talent. Word jij de Rabobank?

Heb jij ambities om carrière te maken in de financiële dienstverlening en is netwerken jouw tweede natuur? Dan zoeken wij jou! Rabobank Emmen-Coevorden zoekt een commercieel talent voor onze afdeling Financieel Advies,  die de drive heeft om proactief de markt te  veroveren.

Als commercieel talent wacht je niet af tot de klant ons weet te vinden, maar ben je in staat om kansen in de markt te signaleren, op te zoeken en te verzilveren. Je wordt daarbij gedreven door het sluiten van deals en je wilt jezelf elke dag verder ontwikkelen. Voor het commerciële talent die we zoeken geldt dat de volgende zaken bovenaan ons verlanglijstje staan; commerciële slagkracht, ondernemende skills en een onafhankelijke kijk op zaken die je op krachtige wijze weet te adresseren. Daarnaast is het van belang dat je als geen ander een ijzersterk netwerk weet op te bouwen om daarmee de Rabobank en onze producten over de bühne te krijgen. Je beschikt over een onuitputtelijke bron van energie en inspiratie. Je hebt passie voor klanten en blinkt uit in het leggen van verbinding. Daarnaast accepteer je niet zomaar nee, maar ga je op zoek naar mogelijkheden die er wel zijn. Kortom: jij weet het verschil te maken!

Onze afdeling
Financieel Advies draagt zorg voor de complexe dienstverlening aan particuliere klanten. Het streven is altijd een integere, persoonlijke en gelijkwaardige klantrelatie die wordt gekenmerkt door continuïteit. Het team zorgt voor een transparante en kwalitatieve dienstverlening. De behoeften van de klant zijn daarbij leidend en continu aanleiding voor vernieuwing. De Rabobank kent haar klanten en zet steevast die stap extra.

Onze bank
Een gebied van contrasten. Met de rust en ruimte van de natuur, maar ook met dynamiek. Emmen en Coevorden hebben de grootste industriekern van Noord Nederland en ons werkgebied bevat daarnaast een groot aantal agrarische bedrijven. In deze omgeving speelt Rabobank Emmen-Coevorden een belangrijke maatschappelijke rol. We gaan verbindingen aan met klanten en onze omgeving, waarmee we invulling geven aan onze missie. De dynamiek van de omgeving vind je terug in de activiteiten van de bank. Onze dienstverlening is continu in beweging en ontwikkeling. We zetten in op virtuele kanalen waarbij we tevens de persoonlijke verbinding niet uit het oog verliezen. Kortom, een bank waar je jouw ambities kunt realiseren als jij streeft naar een optimaal resultaat. Voor de klant, de bank én jezelf.

Word jij de Rabobank?
Ga jij een uitdaging niet uit de weg en wil je jouw commerciële talent verder ontwikkelen binnen een dynamische organisatie? Stuur je sollicitatie naar hrm.emmen-coevorden@rabobank.nl en overtuig ons van het feit dat jij hét talent bent voor deze commerciële functie. Hoe je dit doet is free-format, een unieke en onderscheidende motivatie draagt zeker bij aan je kans om uitgenodigd te worden voor een kennismakingsgesprek.

Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij de afdeling HR, op (0591) 680 602. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Klaas Kroezen (Manager Financieel Advies), op (06) 53 50 16 39, of met Marthe Oudega (Manager Financieel Advies), op (06) 13 70 18 11.

Bijzonderheden
Deze vacature staat doorlopend open. Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die zich herkennen in het geschetste profiel. 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de ‘Regeling Screening Rabobank’ of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om een functie bij de Rabobank te vervullen. Een individueel assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Word jij de Rabobank?