Monteur werktuigbouw

De afdeling Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van wegen, vaarwegen en kunstwerken die binnen de jurisdictie van de provincie Groningen vallen. Het werk wordt uitgevoerd door ca. 200 medewerkers, verdeeld over de bureaus Beheer & Innovatie, Onderhoud & Materieel en Nautisch Verkeer. Bureau overstijgende activiteiten zijn ondergebracht in het stafbureau van de afdeling. Uitgangspunt is dat het beheer en onderhoud van het gehele areaal integraal wordt uitgevoerd. Voor het bureau Onderhoud en Materieel zijn we op zoek naar een Monteur werktuigbouw.

Wat vragen wij?

Als Monteur werktuigbouw ben je verantwoordelijk voor:

 • Het onderhouden van werktuigbouwkundige installaties van beweegbare bruggen, sluizen, afstandsbedieningen, verkeersregelinstallaties, tunnelgemalen en overige installaties langs wegen en kanalen in de provincies Groningen en Drenthe;
 • het uitvoeren van periodieke inspecties;
 • het oplossen van storingen.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een serviceauto en soms een vrachtautohoogwerker.

De functie-eisen zijn:

 • MBO-opleiding, niveau 4; richting werktuigbouw;
 • ervaring in werktuigbouwkundig onderhoudswerk;
 • kennis van hydraulische techniek;
 • kennis van of affiniteit met elektrotechniek/besturingstechniek;
 • de bereidheid om buiten de normale werktijden (avond, nacht en weekend) storingsdiensten te verrichten;
 • gecertificeerd voor veilig werken (VCA);
 • de bereidheid tot verdere studie;
 • rijbewijs B is noodzakelijk; rijbewijs C en E achter B is een wenselijk.

Het gevraagde competentieprofiel: doelgericht handelen, klantgerichtheid, netwerkvaardigheid en integraal werken.

Wat bieden wij?

Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.766,82 (functieschaal 7)  bruto per maand bij een volledig dienstverband. Vanwege de fysieke zwaarte van de functie ontvang je bovenop jouw salaris maandelijks een inconveniëntentoelage van € 61,05 bruto per maand. Ook ontvang je bovenop jouw salaris 21,62% Individueel KeuzeBudget (IKB), dit bedraagt minimaal € 423,60 en maximaal  € 603,07 bruto per maand. Verder is er een vergoedingsregeling voor kleine uitgaven die eventueel onderweg worden gemaakt.

De aanstelling is voor één jaar met kans op verlenging en betreft 36 uren per week (feitelijke werktijd 40 uur per week inclusief 4 uur opbouw ATV). De organieke functiebeschrijving is Medewerker techniek A.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met het hoofd van het bureau Onderhoud en Materieel, Johan Bruinsma, tel. 050 - 316 4649. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met P&O medewerker, Babeth Krijgsheld, tel. 050 – 752 7059.

Sollicitatie

Jouw sollicitatie met cv ontvangen wij graag uiterlijk 1 december 2016. Solliciteren kan via deze link. Het sollicitatiegesprek staat gepland op 13 december 2016.