Senior P&O-adviseur

Drenthe geeft je de ruimte! 

Ben jij de adviseur die verstand heeft van modern HR-beleid?  Ben jij geïnteresseerd in de bedrijfskundige kant van HR? Dan zijn wij op zoek naar jou! Senior P&O-adviseur (ter vervanging van zwangerschapsverlof voor 24 uur per week; periode half september 2019 tot 1 maart 2020).  

Jouw functie

Je adviseert de leidinggevenden over HRM-vraagstukken zoals werving & selectie, talentontwikkeling, strategische personeelsplanning, loopbaanvraagstukken, organisatieontwikkeling, etc. Je weet daarbij als adviseur wat de strategische ontwikkelingen binnen de provincie zijn en hoe je door je strategische advisering hieraan kunt bijdragen. Je durft kritisch te zijn, bent een professionele sparringpartner voor leidinggevenden en helpt om onze ambities te realiseren. Je signaleert en agendeert ontwikkelingen en denkt in mogelijkheden. Je adviseert over organisatieontwikkeling en over de toepassing van het HRM beleid en instrumenten. Dit doe je op een innovatieve en constructieve wijze. Het hebben van brede kennis en een visie op het HRM-vakgebied is onontbeerlijk. 

Jouw profiel

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het vakgebied van HRM of Bedrijfskunde.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als all round HR adviseur.
  • Visie op het vakgebied en een frisse actuele blik op de laatste HRM ontwikkelingen.
  • Ontwikkelingsgericht en teamspeler met pit en slagkracht die kan verbinden. 

Jij bent

Een omgevingsbewuste, klantgerichte en daadkrachtige adviseur. Je zorgt dat je tijdig in positie bent en kunt snel schakelen tussen onderwerpen, adviesstijlen en rollen (opdrachtgeven of zelf doen). Je weet in een dynamische politiek- bestuurlijke omgeving prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Je vindt daarin zelfstandig jouw eigen weg, waarbij je samen met collega’s voor het beste resultaat gaat. 

Jouw werkterrein

De missie van de organisatie is om de ambities van het Drentse bestuur waar te maken: zo goed en doelmatig mogelijk en gefocust op de bestuurlijke speerpunten. Met een moderne bedrijfsvoering en een excellente dienstverlening. Dat vraagt inzet van de organisatie als geheel en van de medewerkers, die op een flexibele en adaptieve manier opgavegericht werken vanuit de kernwaarden: dienstbaar aan Drenthe, samenwerken, kwaliteit voorop, resultaatgerichtheid, integraal denken en werken. Team P&O is als ondersteunend team een belangrijke pijler van de organisatie om de ambities te realiseren. Het team bestaat uit 17 enthousiaste collega’s, onderverdeeld in verschillende clusters. 

Wij bieden

Werken bij de provincie Drenthe betekent werken aan vraagstukken die iets betekenen voor de Drentse samenleving. Je werk is afwisselend en uitdagend en je krijgt de ruimte voor creativiteit. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij, afhankelijk van ervaring, voor deze functie een salaris inclusief het Individueel Keuze Budget van maximaal € 71.398,-- bruto per jaar bij een 36-urige werkweek (salarisschaal 11; norm 1 juli 2019; functienaam: SA-1102 adviseur HRM). 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Johan Werkman, senior P&O-adviseur of met Joke van Lavieren, manager van het team P&O via (0592) 36 55 55. Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met Geertje Woldring, medewerker P&O, via (0592) 36 55 55. 

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV kun je richten aan het college van gedeputeerde staten van Drenthe en inzenden via link. Je brief dient uiterlijk maandag 12 augustus 2019 in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 22 augustus 2019. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer