Contractschrijver UAV-GC - Systems Engineer

Drenthe geeft je de ruimte!

Vol met ambities om Drenthe optimaal bereikbaar te maken en te houden, zijn wij op zoek naar een Contractschrijver UAV-GC - Systems Engineer (1,0 fte).                                                                                               

Wil jij samen met ons werken aan een veilig en bereikbaar Drenthe? Vind jij het daarbij belangrijk de Drentse infrastructuur duurzaam en toekomstbestendig in te richten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de succesvolle realisatie van civieltechnische projecten in een projectteam van vakspecialisten en adviseurs. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en borging van SE in de voorbereiding van civieltechnische projecten. Je zet de verschillende beheersstructuren op en je levert een belangrijke bijdrage in het complete proces door onder andere het analyseren van klanteisen, het valideren en het verifiëren van informatie, het in acht nemen en bewaken van de gestelde eisen, rapporteren en het in orde maken projectdossiers. 
Op basis van de in het projectteam overeengekomen eisen, stel je de System Breakdown Structure (objecten) en Work Breakdown Structure op (activiteiten). Daarnaast draag je zorg voor het verwerken van de gestelde eisen in een contract. Dat kan zowel onder de UAV-GC- als onder de UAV-voorwaarden. 
Je werkt in een cluster van projectvoorbereiders met wie je ook de collegiale toetsing verzorgt. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk. Daarbij ga je zowel zelfstandig als in teamverband projectmatig aan het werk. Ook fungeer je hierin als een ter zake kundig adviseur binnen de organisatie.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek;
  • Je bent in staat om zelfstandig een UAV-GC contract op te stellen;
  • Je werkt zelfstandig en geordend;
  • Je bent communicatief vaardig, bezit overtuigingskracht en je durft nieuwe wegen in te slaan.

Jij bent

Een teamplayer die houdt van resultaten. Je volgt de maatschappelijke en vaktechnische ontwikkelingen in het vakgebied. Je vindt het logisch om de samenwerking te zoeken met het team, met de organisatie, maar ook met de omgeving. Competenties als doelgericht handelen, klantgerichtheid, initiatief, innovatief denken en projectmatig werken zijn op jou van toepassing.

Jouw werkterrein

Het team Projecten Wegen en Vaarwegen (PWV) van de provincie Drenthe zorgt voor de planvorming, voorbereiding en realisatie van projecten op het gebied van civieltechnische bouwwerken. Ook onderhoudt het team de provinciale infrastructuur (het realiseren van groot onderhoudsprojecten wegen en vaarwegen). Van alle uit te voeren projecten en werkzaamheden wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de omgeving, de natuur en het milieu. Binnen het team PWV zijn 27 vaste medewerkers werkzaam in de volle breedte van de civiele techniek.

Wij bieden

Werken bij de provincie Drenthe betekent werken aan vraagstukken die iets betekenen voor de Drentse samenleving. Je werk is afwisselend en uitdagend en je krijgt de ruimte voor creativiteit. Wij besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij, afhankelijk van ervaring, voor deze functie een salaris inclusief het Individueel Keuze Budget van maximaal € 61.068,-- bruto per jaar bij een 36-urige werkweek (salarisschaal 10; norm 1 juli 2019; functienaam PJ-1000 medewerker projectuitvoering).  

Ook kandidaten die nog niet volledig aan de functie-eisen voldoen nodigen wij van harte uit te solliciteren. Wij bieden een ontwikkeltraject aan op maat en inschaling vooralsnog in schaal 9. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Mariska Joustra, teammanager van het team Projecten Wegen en Vaarwegen (PWV), via (0592) 36 55 55. Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met Geertje Woldring, medewerker P&O, via (0592) 36 55 55. 

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV kun je richten aan het college van gedeputeerde staten van Drenthe en inzenden via link.  Je brief dient uiterlijk zondag 1 september 2019 in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 6 september 2019.

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer