Afstudeerders HBO & WO (Stage / Scriptie)

Afstuderen op innovatieve uitdagende onderwerpen bij Ordina Groningen en vervolgens doorstromen als Young Professional!

Ordina investeert in jong talent. Kom jij in februari bij ons afstuderen? Of start al dit najaar, er zijn nog enkele plekken vrij.

#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht

Als afstudeeropdracht een oplossing bedenken en ontwikkelen die vervolgens daadwerkelijk gebruikt gaat worden? Dat kan bij Ordina! We hebben meerdere innovatieve en uitdagende afstudeeropdrachten die je voor ons en voor klanten van Ordina kan gaan uitvoeren.

Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van Remote Sensing om actuele maatschappelijke uitdagingen op te lossen. Of welke oplossingen kan de blockchain technologie bieden voor de vraagstukken waarbij verschillende partijen betrokken zijn en gegevens moeten worden gedeeld? Daarnaast zijn er aan de (IT) business kant meerdere uitdagende vraagstukken waarop jouw afstudeeronderzoek een antwoord kan geven.

Kijk voor meer informatie op Ordina Afstudeercampus. Hier vindt je ook een aantal afstudeeropdrachten.

Natuurlijk is het van belang dat jij de opdracht ook uitdagend en leerzaam vindt. We gaan daarom graag met je in gesprek om te kijken wat het beste aansluit. Heb je zelf ideeën voor een opdracht? Geen enkel probleem, wij staan hier altijd voor open.

#WieBenJij

Voor onze afstudeeropdrachten zoeken wij studenten die:

  • Een HBO of universitaire studie volgen en zich momenteel bevinden in de eindfase van de studie, bij voorkeur in een technische of bedrijfskundige richting
  • Pro-actief en leergierig zijn
  • Lef hebben: Actief met ideeën komen en blinde vlekken ter discussie durven te stellen
  • Affiniteit hebben met IT

#WijBieden

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding in een informele sfeer. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij (450 euro per maand), net als een eigen werkplek en laptop. Sociale activiteiten (borrels, barbecue) en cursussen (bijvoorbeeld Agile Scrum, DevOPs) vinden we ook belangrijk en hier kan jij natuurlijk ook aan deelnemen.

#MeerWeten

Neem contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070 of marius.mulder@ordina.nl

Of verzend je motivatiebrief en CV via