Voorzitter Auditteam Onderwijsgroep Noord

Wij zoeken

Voor het team auditoren zoeken wij een voorzitter.

Audits maken deel uit van de reguliere kwaliteitszorgcyclus van Onderwijsgroep Noord. In deze cyclus worden vestigingen van elke stichting regelmatig geaudit. Om de kwaliteit van de audit te verbeteren en te versterken heeft OGN een auditteam, waarin een aantal vaste auditoren zijn aangesteld.

Profiel

Voor de voorzittersfunctie zoeken we een kandidaat die over brede onderwijskundig kennis beschikt. Je hebt ervaring in het afleggen van lesbezoeken. Je kunt snel zaken combineren en conclusies trekken en je bent een scherpe observator. Je bent vaardig in het samenwerken en leiding geven aan een team.

Wij bieden

Een uitdagende klus voor een langere periode.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Els de Ruijter,  tel. 06-41306402

Geïnteresseerd?

Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik HIER om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 26 april 2019. Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur boven externe kandidaten.