Procesbegeleider onderwijsprocessen Terra Emmen mbo

Voor onze vestiging Terra Emmen mbo zoeken met ingang van 26 augustus 2019 een:

PROCESBEGELEIDER ONDERWIJSPROCESSEN

0,4 fte
vacaturenummer: 1206

Onze school
Terra Emmen biedt diverse mbo-opleidingen op alle niveaus aan ruim 380 leerlingen. We werken met het onderwijsconcept regioleren en sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van onze leerlingen. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Emmen is gevestigd in een kleinschalig schoolgebouw aan de Noordbargerstraat in een groene omgeving.

Doel 

Werkdruk bij de huidige onderwijsgevenden verminderen voor schooljaar 2019-2020.

Analyse

Er wordt extreme werkdruk ervaren door onze docenten op bepaalde gebieden. De gebieden zijn vaak administratief gericht. Onderwijs kenmerkt zich door veel “verantwoordingszaken”, ook voor docenten. Ook zijn de huidige processen niet altijd even effectief. Je moet hierbij denken aan:  PvB organisatie, organisatie VCA examens en cursussen, formulierenstroom beperken en stroomlijnen , coördinatie van processen als keuzedelen het de organisatie in de school van het BSA.

Wij zoeken een collega

  • die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency;
  • met HBO denk en werkniveau;
  • die kennis van onderwijsprocessen heeft. MBO-kennis is een pré;
  • met kennis van rapporteren en die bondig verbeteringen kan formuleren;
  • die een goede communicator is;
  • met relevantie HBO opleiding.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij enerzijds de processen in kaart brengt en adviezen formuleert ter verbetering en evalueert. Tevens de praktische hand biedend door processen uit handen te nemen van de betrokkenen. De kandidaat werkt samen met de 4 onderwijsteams en de beide afdelingsdirecteuren.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een schaal 10-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.218 per maand op basis van een volledige betrekking.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Nico Werumeus Buning, afdelingsdirecteur, (0591) 66 90 2

Geïnteresseerd?

Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik HIER om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 augustus 2019.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.