Onderwijsassistenten (Dollard college)

Met ingang van 1 september 2019 zoeken wij voor onze vestiging Campus Winschoten;

Onderwijsassistenten

Onze school
Campus Winschoten is een samenwerking tussen het Dollard College, Terra en Noorderpoort. Op de Campus wordt onderwijs gegeven aan leerlingen in het mbo en de bovenbouw van vmbo gl, kb en bb. De afdeling bovenbouw vmbo telt 300 leerlingen.

Wij zoeken collega's
o die zich herkennen in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werken vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency;
o die verder aan de volgende voorwaarden voldoen:

• enthousiast, energiek, flexibel en proactief;
• creatief in zijn/haar denkbeelden, innovatief;
• in staat (zeer) gedifferentieerd te werken;
• affiniteit hebben met de doelgroep;
• competent in samenwerken in een team;
• competent in samenwerking met de omgeving.

Het betreft:
Groen 0,2 - 0,4 fte
Techniek 0,5 fte
Horeca 0,4 fte
Algemeen 0,4 fte

Combinaties van bovengenoemde vakgebieden zijn uiteraard mogelijk. Graag duidelijk vermelden voor welk(e) vakgebied(en) je solliciteert.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een schaal 5 functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 2.588,- per maand bij een volledige betrekking.

Vragen
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevr. A. Noorda-Bolt, afdelingsdirecteur, tel. 0597-670970.

Geïnteresseerd?
Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 29 mei 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.