medewerker Personeels- en Salarisadministratie Onderwijsgroep Noord

Wegens vertrek van een collega zoeken wij voor onze afdeling Personeels- en Salarisadministratie (PSA)  zo spoedig mogelijk een

MEDEWERKER PERSONEELS- EN SALARISADMINISTRATIE

vacaturenummer 1157
0,6 fte (24 uur per week, verdeeld over min. 4 dagen per week)

Algemene informatie
De Ondersteunende Diensten van Onderwijsgroep Noord bestaat uit de afdelingen onderwijs en kwaliteitszorg, personeel & organisatie, informatie- en communicatietechnologie, planning & control, financiën, personeels- en salarisadministratie, huisvestings- en facilitaire zaken, marketing & communicatie en het secretariaat. De ca. 90 medewerkers zijn dienstverlenend zowel aan het College van Bestuur als aan de directeuren en medewerkers van de vestigingen van Terra, het Dollard College en rsg de Borgen. Daarnaast wordt de personeels- en salarisadministratie verricht voor het Eemsdeltacollega. Onze kernwaarden zijn gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk. Om dit te bereiken, vragen wij van alle medewerkers kwaliteitsgerichtheid, commitment, gerichtheid op zelfontwikkeling, klantgerichtheid en vermogen om samen te werken.

De afdeling
Het team PSA bestaat uit twee senior medewerkers en vijf medewerkers PSA. Het team valt samen met het team financiën en het team planning & control onder verantwoordelijkheid van een adjunct-directeur Ondersteunende Diensten. Het team maakt een sterke ontwikkeling door, waarbij professionalisering, digitalisering en optimalisering van de administratieve / beheersmatige processen centraal staan.

De werkzaamheden zijn;
- het uitvoeren van reguliere werkzaamheden PSA, zoals contracten opstellen, mutatieverwerking, archivering en de administratie rondom verzuim en werving & selectie;
- het opleveren van managementinformatie;
- leveren van een bijdrage aan het verbeteren en digitaliseren van de (werk)-processen;
- ondersteuning bieden aan de adviseurs P&O.

Wij zoeken een collega
- die aantoonbaar MBO-werk- en denkniveau heeft, bij voorkeur een diploma MBO-P&A en/of PDL;
- die ervaring heeft opgedaan op een personeels- en/of salarisadministratie en bij voorkeur heeft gewerkt met AFAS Profit/Insite
- die een teamplayer is;
- die zelfstandig en gestructureerd de gevraagde werkzaamheden kan uitvoeren;
- die over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden beschikt;
- die proactief, stressbestendig, flexibel én accuraat is;
- die het vanzelfsprekend vindt dat je vertrouwelijk omgaat met de personele gegevens waar je mee werkt.

Informatie
Kijk voor meer informatie op www.onderwijsgroepnoord.nl of neem contact op met Pieter Reitsma, adjunct-directeur, tel.nr. 06 – 463 95 844.

Wij bieden
Een afwisselende functie in een plezierige werkomgeving, in eerste instantie voor een jaar. Het betreft een schaal 6 functie cao mbo met een maximum van € 2.714,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik HIER om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 31 mei 2019.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.