Jobcoaches TerraStart

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden binnen TerraStart zoeken wij:

JOBCOACHES

0,8 fte
Vacaturenummer: 16666

Onze organisatie
TerraNext verzorgt onderwijs aan (jong) volwassenen in opdracht van organisaties en bedrijven. Wij begeleiden werkenden en werkzoekenden in verschillende BBL-opleidingen, voeren maatwerkcursussen en trainingen uit voor particulieren en bedrijven en zijn opleidingspartner om mensen en organisaties voor te bereiden op ‘morgen’.

TerraNext heeft 250 - 300 (jong) volwassen mbo-deelnemers en voert jaarlijks cursussen en trainingen uit voor duizenden klanten. De focus ligt de laatste jaren niet alleen op de groene sector, maar steeds meer op de arbeidsmarkt: opleiden van werkzoekenden, verzorgen van re-integratietrajecten, bemiddeling van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze activiteiten zijn ondergebracht in TerraStart. De kunst is: meebewegen met de wijzigingen in de wet- en regelgeving en de omgeving, nieuwe kansen en mogelijkheden zoeken met nieuwe partners en ‘iets toevoegen’. De leerwerkprojecten komen allemaal tot stand in samenwerking met ondernemers, onderwijs, provincies, gemeenten, het UWV en de zorgsector. De doelgroep van TerraStart bestaat uit (jong)volwassenen vanuit het PRO onderwijs, Vso en Vmbo scholen, UWV, gemeenten en zorginstellingen.TerraStart is gevestigd aan de Burg. J.G. Legroweg in Eelde.

De functie
Als jobcoach ben je continu aan het bewegen tussen operationele en tactische uitvoering van leerwerktrajecten in een dynamische omgeving en lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van TerraStart. Je takenpakket is uitdagend en divers: je neemt aanmeldingen en intake gesprekken in behandeling, je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de deelnemers, je vindt structureel werk en creëert banenkansen voor de deelnemers. Je bent nauwkeurig in de administratieve verwerking van trajecten. Je maakt deel uit van een ambitieus team met jobcoaches en enkele ondersteunende medewerkers. Daarnaast werk je samen met de onderwijsteams van TerraNext.

Wij zoeken collega’s
• met merkbare liefde en passie voor vak en deelnemers;
• die de doelgroep kent en échte affiniteit heeft met de doelgroep;
• die kennis heeft  van methodieken, gesprekstechnieken, leerstijlen en interventiemethodes;
• die flexibel in tijd en breed inzetbaar is;
• met ervaring als jobcoach;
• met een goed netwerk binnen Groningen, Friesland en/of Drenthe;
• met minimaal een afgeronde Hbo-opleiding of aantoonbaar Hbo+-niveau;
• met een afgeronde opleiding voor jobcoach of een vergelijkbare opleiding;
• met ruime kennis van wetgeving en arbeidsbemiddeling;
• arbeidskundige of psychologische kennis en ervaring zijn een pre;
• affiniteit met de agrarische en/of groenvoorzieningsbranche is een pre.

Wij bieden
Een zeer afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een schaal 10-functie volgens de CAO mbo met een maximum salaris van bruto € 4019,- - per maand op basis van een volledige betrekking, een 13e maand en uitstekende arbeidsvoorwaarden.  De functie is eerst voor een jaar.

Informatie
Kijk voor meer informatie over TerraStart op onze website www.terrastart.nl.  Voor verdere informatie kunt u een e-mail sturen aan info@terranext.nl . Indien gewenst wordt u woensdagmorgen  26 oktober 2016 gebeld. Sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 4 november 2016.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Stuur dan uiterlijk 27 oktober 2016  je brief en cv, liefst met een korte introductievideo, onder vermelding van het vacaturenummer naar sollicitaties@onderwijsgroepnoord.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.