docent wiskunde / rekenen / onderzoek en ontwerpen rsg de Borgen

Voor de vestiging Nijeborg in Leek zoeken wij met ingang van zo spoedig mogelijk een

DOCENT  WISKUNDE / REKENEN / ONDERZOEK & ONTWERPEN
(betreft vervanging)

17 lesuren wiskunde en rekenen, 4 lesuren O&O
Vacaturenummer: 16686

Onze school
De Nijeborg in Leek is een vestiging voor vmbo. Op de Nijeborg ontdekken de leerlingen welke talenten ze hebben, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken voor een vervolgopleiding. Er wordt veel gebruik gemaakt van digitaal lesmateriaal en de bb en kb leerlingen hebben allemaal een iPad. Een team van ruim 70 medewerkers verzorgt het onderwijs op bb, kb en tl-niveau aan ruim 660 leerlingen.    

Wij zoeken een collega
o die beschikt over een tweedegraads bevoegdheid;
o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency;
o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
o die reflecteert op zijn handelen;
o die goed kan samenwerken met collega’s en een professionele instelling heeft.

Wij bieden
Het betreft een LB-functie volgens de CAO VO met een maximum salaris van  € 3.978,- bruto per maand bij een volledige benoemingsomvang exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Informatie
Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website rsgdeborgen.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Juul Boekholt, adjunct-directeur Nijeborg, tel. (0594) 85 45 50.

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 7 december 2016 uw brief met curriculum vitae, onder vermelding van het vacaturenummer in de linkerbovenhoek van zowel de brief als de envelop. Brieven kunnen worden gestuurd naar Onderwijsgroep Noord, afdeling Personeelszaken rsg de Borgen, Postbus 17, 9700 AA  Groningen of naar sollicitaties@onderwijsgroepnoord.nl onder vermelding van het vacaturenummer. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.